AliExpress tracking: Hoe werkt dat?

Om een zending te volgen gebruik je AliExpress Tracking. Dat wil simpelweg zeggen, het volgen van een pakketje vanuit het verzendadres van de verkoper tot aan jouw voordeur. AliExpress tracking is gratis en zeker belangrijk om te gebruiken. In deze blog leg ik uit waarom.

AliExpress TrackingPostNL is helaas niet altijd even goed in het doorgeven wanneer een pakketje bij het PostNL punt bij jou in de buurt ligt. Met AliExpress Tracking kan jij ervoor zorgen dat jij wel op de hoogte blijft. Dat voorkomt teleurstelling en extra kosten achteraf.

Het traceernummer (AliExpress Tracking nummer) vind je op vraagalex.com/tracking. Om jouw zending te volgen ga je naar InternationalParcelTracking.com van PostNL. Daar voer jij jouw traceernummer in en jouw postcode. Vaak zie je dan direct al waar jouw pakketje is. Zo niet, kijk het dan even na op de website Track24.net.

Ik kan mijn pakketje via AliExpress tracking niet vinden, wat nu?

Het komt zeker vaker voor dat een pakketje niet kan worden gevonden. Dit kan een aantal oorzaken hebben. Het kan zijn dat jouw pakketje minder dan 2 weken geleden is besteld en de AliExpress tracking informatie daarom nog niet beschikbaar is. Heb jij langer dan 2 weken geleden besteld, het kan ook zijn dat het langer dan 3 maanden geleden is, dan is de informatie vaak niet meer beschikbaar.

Heb jij langer dan 2 weken maar minder lang dan 3 maanden geleden besteld, dan moet een pakketje te volgen zijn. Kijk dan op vraagalex.com/adres of jouw adres wel volledig klopt in de systemen van AliExpress. Klopt het niet, lees dan deze blog voor wat je kunt doen.

Kom jij er echt niet uit? Neem dan even contact met mij op via chat, email of WhatsApp. Ik help jou dan graag verder om tot een oplossing te komen.

De diensten van AliExpress Nederland staan los van die van AliExpress zelf. De dienst wordt gratis aangeboden omdat ik jou wil helpen!

Originally posted 2018-08-22 06:57:41.

Geef een reactie