AliExpress Klantenservice: Een korte update…

Inmiddels bellen er dagelijks mensen met vragen over de AliExpress klantenservice. Hoewel deze officieel enkel via de website bereikbaar is helpen wij mensen waar mogelijk wel verder.

Kom jij er om wat voor reden dan ook niet uit met de AliExpress klantenservice? Neem dan contact met ons op via de chat op deze website.

In deze blog geef ik uitleg over de meest gestelde vragen voor de AliExpress klantenservice. De officiele AliExpress klantenservice is te bereiken via de website. Klik hier voor de directe link.

Waarom heeft de AliExpress Klantenservice geen telefoonnummer?

aliexpress klantenserviceOndanks de wensen van klanten is de trend in de wereld van bereikbaarheid minder telefoon. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om telefonisch gewoon onbereikbaar te zijn. Met bestellingen uit alle hoeken van de wereld en klanten die ongeveer iedere taal spreken is service in het Nederlands helemaal niet te doen.

Het bedrijf heeft ervoor gekozen om alles in het Engels te doen. Dat is een kloof die wij overbruggen, mensen die geen Engels spreken kunnen via chat bij ons terecht voor vragen. Telefonisch gaat het helaas niet omdat er veel links nodig zijn om naar de juiste pagina’s te vinden op de website van AliExpress.

Wij sluiten af met de meest gestelde AliExpress klantenservice vragen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet binnen is?\

Pakketjes kunnen er lang over doen. Wij hebben hier producten besteld die na een maand pas binnenkwamen, sommige deden er nog langer over. De tijden waar jij rekening mee moet houden zijn de volgende:

15 dagen: Nadat een pakketje is gemeld als ontvangen heb jij als koper nog 15 dagen de tijd om een zogenoemd “Dispute” of “Geschil” te openen. Daarna is het niet meer mogelijk en kan je dus ook geen geld terugkrijgen, ook als een pakketje helemaal niet binnen is gekomen.

60 dagen: Dit is de tijd waarbinnen een pakketje binnen moet zijn. Is een pakketje na 60 dagen nog niet binnen, dan meld AliExpress het wel automatisch als ontvangen. Zorg er daarom ook voor dat jij een “Dispute” of “Geschil” opent zodra deze tijd is verstreken.

75 dagen: Heb jij het pakketje niet binnen en zijn er meer dan 75 dagen verstreken, dan is er niets meer aan te doen. Het geld is dan al overgemaakt naar de verkoper en AliExpress helpt hier verder niet mee. Wil jij toch nog een vraag stellen daarover? Neem dan contact op met de klantenservice van AliExpress.

Neem voor meer informatie contact op met Alexander van Dijl International.

Originally posted 2017-04-14 09:22:10.

23 gedachten over “AliExpress Klantenservice: Een korte update…

 1. Khadija Beantwoorden

  Ik heb 3/4 weken geleden iets besteld maar nog niets binnen maar ook kwam ik er pas later achter dat ik mijn huisnummer was vergeten er bij te zetten. En bij het traceren blijf ik maar het bericht krijgen van pakket is onderweg?

  Ik vraag me nu af of het er mee te maken heeft dat ik mijn huisnummer vergeten heb erbij te noteren. Bedankt.

 2. Ilona IJpelaar Beantwoorden

  Ik beb in okt 2017 een bestelling gedaan van opvouwbare schaartjes,
  Maar nog steeds niets ontvangen!!!
  Mvgr
  Ilona IJpelaar
  Eikenbeemd 24
  5087 LL Diessen

 3. Kimberley Beantwoorden

  Ik heb in November een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. Ik heb geprobeerd om contact te zoeken met de winkel maar deze geven geen gehoor. Ook is mijn Engels erg slecht waardoor ik niet weet hoe ik dit moet oplossen….
  Zouden jullie mij kunnen helpen?

  Mvg

 4. Saduman cetib Beantwoorden

  Goede avond ik had een aantal dingen besteld maar ik kwam erachter dat ik mijn huisnummer er niet bij heb gezet De pakketjes zijn al verstuurd ik had dus ook contact opgenomen met PostNL maar zij konden niks doen mijn vraag is of jullie er wel wat asn kunnen doen ik heb al inmiddels mijn huis nummer bij gezet ialvasr bedankt voor uw hulp.

 5. Lydia Beantwoorden

  Betaling met Creditcard lukt niet. Ondanks dat alle velden correct ingevuld zijn en nog lang niet is vervallen, zegt Aliexpress dat de card expired is.
  De Creditcard gebruik ik iedere dag elders zonder enig probleem. Navraag bij desbetreffende bank geeft aan dat de Card correct functioneert.
  Is er een bug bij de betalings afronding bij Aliexpress?

 6. Wendy Beantwoorden

  Bij mij staat onder bestellingen. Bestelling onderweg. Zou geleverd worden tussen 15 maart en 3 april. Niks ontvangen. Nu staat er als het 29 april niet geleverd is contact opnemen met klantenservice. Traceernummer ingevoerd op track. Er staat bij nummer onbekend. Erg raar allemaal

  • Alexander Bericht auteurBeantwoorden

   Wat is het trackingnummer? Stuur ook jouw postcode even via een prive bericht via chat of WhatsApp.

 7. H.V.van Koningsveld Beantwoorden

  Heb een autoradio besteld en betaald maar ik kan hemel en aarde bewegen maar waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt

 8. Sandra Roos Beantwoorden

  Printer besteld uit Duitsland en krijgen het pakket uit Hong Kong nu moeten wel btw en invoerrechten betalen waarom?
  Groeten sander roos

  • Alexander van Dijl Bericht auteurBeantwoorden

   Je hebt besteld bij AliExpress, dat komt per definitie uit China. Als je van mening bent dat het uit Duitsland had moeten komen mag je contact opnemen met de verkoper.

 9. Evita Beantwoorden

  Ik heb wat besteld en betaald anderhalve week geleden, nu heb ik 1 ding gekregen en de rest nog niet nu krijg ik een mail waarin staat dat het ge canceld is vamwege de betaling terwel het gwn betaald is via ideal! bewijs van. hoe zit dat? groetjes evita

 10. Gerrieke Beantwoorden

  Ik heb bij aliexpress een bestelling gedaan, het bedrag is al van mijn bankrekening afgetrokken en ik kreeg een mailtje dat de bestelling onderweg is… Een paar dagen later kreeg ik nog een mailtje van jullie dat mijn pakket is geannuleerd omdat ik zogenaamd niet voor een bepaalde datum heb betaald terwijl ik mijn geld wel kwijt ben dus ik heb wel betaald… Moet ik nu opnieuw bestellen? En opnieuw betalen? Of komt hij misschien nog…

 11. ad brouwers Beantwoorden

  heb bij alie express t shirts besteld en betaald , deze zijn tegengehouden door de douane met de melding mogelijk nep kleding , heb geschil ingediend maar krijg geen antwoord /reacte op mijn vragen , ben dus men centen kwijt

 12. an Beantwoorden

  meermalen aangegeven dat het product niet naar wens is. voor een geschil moet je een foto mee sturen maar de p.n pakt de foto niet.
  dus heb ik maar gezegd niet ontvangen en aan de verkoper en aan ali express uitgelegd hoe het zit.
  maar..krijg geen geld terug wat nu????

 13. GJ Beantwoorden

  Hoe kom je via de chat bij een medewerker terecht? Mijn ervaring is dat ze de chat aangepast heben waardoor je geen contact met kunt krijgen met medewerker. Dus een conflict met een verkoper kan nu niet meer geescaleerd worden naar aliexpress.ik heb nog een emailadres van een eerdere escalatie maar daarheen mailen heeft geen zin.

Geef een reactie