AliExpress bestelling volgen: Zo doe je dat

AliExpress bestelling volgen

Dagelijks krijg ik de vraag, AliExpress bestelling volgen, hoe doe je dat nu eigenlijk? Op die vraag geef ik antwoord in deze blog. Weer een oplossing!

Hulp nodig? Neem contact op!

Er zijn momenten dat een AliExpress bestelling volgen fijn is. Ook zijn er momenten dat het simpelweg noodzakelijk is. Dat laatste is het geval wanneer jij iets koopt en wilt weten bij welk postkantoor het ligt. Het is namelijk zo dat PostNL niet altijd een briefje in de bus doet wanneer een pakket elders is afgeleverd. Het is dan ook essentieel om zelf te kijken waar jouw product is.

Direct jouw volgende bestelling plaatsen? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog ga ik uitleggen welke stappen jij exact moet volgen. Van het vinden van jouw traceernummer tot het volgen van jouw pakket. Mijn doel is dat jij na het lezen van deze blog exact weet wat jij moet doen.

Hoe werkt een AliExpress bestelling volgen?

Om te beginnen ga je naar de speciale pagina vraagalex.com/tracking. Dat is meteen ook de plek waar je de bestellingen kunt vinden en ook de knop ‘Track’ of ‘Traceer’. Onder die knop staat het traceernummer (dat is iets anders dan een ordernummer) waarmee jij de AliExpress bestelling volgen kunt.

Direct het trackingnummer vinden? Klik hier!

Het volgende wat je doet is gaan naar de website InternationalParcelTracking.com van PostNL. Daar voer je het trackingnummer in en jouw postcode en als alles goed gaat zie je waar het pakketje is. In de situatie waar het pakketje (nog) niet te volgen is ga je naar Track24.net, waar je de bestelling kunt volgen als die nog niet in Nederland is.

Volg het pakketje direct! Klik hier!

Mocht jij er dan toch niet uitkomen, laat een reactie onder deze blog. Met de reacties kan ik deze pagina verbeteren zodat ieder probleem opgelost gaat worden.

Originally posted 2019-04-18 21:19:18.

8 gedachten over “AliExpress bestelling volgen: Zo doe je dat

 1. Mustafa Beantwoorden

  ik kan niet weten hoe kan ik mijn order vinden, ik heb met postnl gepraat maar Ze zeiden dat hij contact moest opnemen met AliExpress mijn probleem is Ik ben vergeten mijn huisnummer te schrijven,, mijn aadres is : cort van der linden straat 28 en mijn postcode is : 2613WX Delft..alvast bedankt

 2. Manon Salobir Beantwoorden

  Ik kan mijn pakket ook via al deze “handige” tussenstappen en traceersites niet vinden. de vraag blijft, waar is mijn pakket??

 3. Tamara Schuiten Beantwoorden

  Mijn pakketje is aangekomen in Nederland, maar Post.NL heeft geen idee waar het gebleven is. De track and trace werkt niet meer en Post.NL heeft me doorverstuurd naar hier. China moet namelijk een onderzoek gaan instellen waar mijn pakketje is gebleven. Maar China zegt “Pakket is by local post office.
  kortom, een pakketje waar ik al meer dan 2 maanden mee bezig ben, bellen blazen voor mijn bruiloft. helaas ben ik vorige maand al getrouwd.

 4. Mahmoud hemat Beantwoorden

  Hi,
  Ik gestren inlog en besteld paar accesuaren en betald ook maar zie geen bricht of bevestiging of email ?
  Wat moet te doen ???

 5. Grietje Beantwoorden

  Ik heb eerder contact gehad maar bij de post.nl is mijn traceernummer niet bekend en nu groetjes grietje

 6. Dc Beantwoorden

  Leuk maar via de link kom ik op Ali Rusland. Helaas is mijn Russisch net zo goed als mijn Chinees

Geef een reactie