AliExpress App werkt niet! Wat nu?

AliExpress appWij krijgen heel veel klachten over de AliExpress App die op dit moment niet werkt. Bestellen lukt vaak niet, zelfs inloggen lukt niet altijd!

Er zijn wat oplossingen, bijvoorbeeld een omweg. Voor de omweg, klik hier!

De omweg is feitelijk de website gebruiken in de mobiele browser. Soms opent de link de app. Dat werkt dan weer niet. Probeer het dan eens via vraagalex.com/check. Daarmee kom je via de mobiele browser op de website.

Het tweede probleem is inloggen! Dat gaat lang niet altijd goed via Facebook. Jij kunt wel hier inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Jouw gebruikersnaam is jouw emailadres.

Ik weet dat er dan ook nog andere problemen zijn. Ervaar jij een ander probleem met de AliExpress App? Neem even contact met mij op.

Wat is het probleem met de AliExpress App?

Dankzij iedereen die bestelt via de speciale link vraagalex.com/check helpen wij inmiddels ruim 1000 mensen met ondersteuning voor AliExpress problemen via WhatsApp. Daar geven wij dagelijks advies over heel veel verschillende problemen.

Het meest voorkomende probleem is het adres. Heel veel mensen geven een verkeerd adres door. Dat kan komen omdat de woonplaats niet in de standaard lijst staat bij een provincie. Is dat het geval, lees deze instructie.

Bij de AliExpress App werkt het openen van een dispute niet altijd, het aanpassen van het adres is op dit moment lastig en de complete gebruikerservaring op de app is anders dan de website zelf.

Wat zijn de plannen met de AliExpress App?

Ik heb persoonlijk weinig contact met AliExpress. Wel heb ik het idee dat er iets gaat gebeuren met de iDeal optie. Betalen met iDeal heeft als enorm nadeel dat herhaalbetalingen (nog) niet mogelijk zijn. Dat kan met creditcard wel.

Mijn verwachting is dat AliExpress in de toekomst mogelijk met een soort abonnement gaat werken. Ik hoor graag jouw mening daarover. Laat daarom jouw reactie achter onder dit bericht.

Originally posted 2018-11-01 06:17:49.

Geef een reactie