AliExpress adres wijzigen: een gids voor het bijwerken van je verzendadres

person writing on white paper

🏠 Het kan voorkomen dat je je verzendadres moet wijzigen nadat je een bestelling hebt geplaatst op AliExpress (https://vandijl.ga/bestel). Of je nu bent verhuisd, je bestelling naar een ander adres wilt sturen of gewoon een fout hebt gemaakt bij het invoeren van je adres, het is belangrijk om te weten hoe je je verzendadres kunt bijwerken. In deze blogpost leggen we uit hoe je dit kunt doen en geven we je enkele tips om problemen te voorkomen.

Stap 1: Inloggen op je AliExpress-account

Om je verzendadres bij te werken, moet je eerst inloggen op je AliExpress-account. Ga naar de AliExpress-website (https://vandijl.ga/bestel) en klik op ‘Inloggen’ in de rechterbovenhoek van de pagina. Voer je e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen.

Stap 2: Ga naar je accountinstellingen

Nadat je bent ingelogd, klik je op je profielfoto in de rechterbovenhoek van de pagina. Kies vervolgens ‘Mijn AliExpress’ uit het dropdown-menu om naar je accountinstellingen te gaan.

Stap 3: Verzendadressen beheren

Zodra je op de pagina ‘Mijn AliExpress’ bent, zie je aan de linkerkant van de pagina een menu met verschillende opties. Klik op ‘Mijn Verzendadressen’ om de lijst met je opgeslagen verzendadressen te bekijken.

Stap 4: Adres toevoegen of wijzigen

In het gedeelte ‘Mijn Verzendadressen’ kun je nieuwe adressen toevoegen of bestaande adressen bewerken. Om een nieuw adres toe te voegen, klik je op de knop ‘Nieuw Adres Toevoegen’. Om een bestaand adres te wijzigen, klik je op de knop ‘Bewerken’ naast het adres dat je wilt bijwerken.

Stap 5: Bewaar de wijzigingen

Nadat je de benodigde wijzigingen aan je verzendadres hebt aangebracht, klik je op ‘Opslaan’ om je nieuwe adres op te slaan. Je kunt nu dit adres selecteren bij het plaatsen van toekomstige bestellingen op AliExpress.

Let op: Adreswijziging na het plaatsen van een bestelling

Het is belangrijk op te merken dat je je verzendadres niet kunt wijzigen nadat je bestelling is verzonden. Als je merkt dat je een fout hebt gemaakt in je verzendadres nadat je een bestelling hebt geplaatst, neem dan zo snel mogelijk contact op met de verkoper. In sommige gevallen kunnen zij het adres voor je aanpassen voordat het pakket wordt verzonden.

Tips om problemen te voorkomen

  1. Controleer altijd je verzendadres voordat je een bestelling plaatst.
  2. Zorg ervoor dat je adresgegevens up-to-date zijn in je AliExpress-account.
  3. Houd er rekening mee dat je je verzendadres niet kunt wijzigen nadat je bestelling is verzonden. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op met de verkoper. 4. Maak gebruik van een VPN, zoals NordVPN (https://vandijl.ga/nordvpn), om je privacy te beschermen tijdens het winkelen op AliExpress en andere online platforms.

Conclusie

Het bijwerken van je verzendadres op AliExpress is eenvoudig en kan in slechts enkele stappen worden gedaan. Zorg ervoor dat je je verzendgegevens altijd controleert voordat je een bestelling plaatst en houd je account up-to-date om problemen met de levering van je pakketten te voorkomen. En vergeet niet, als je online winkelt, is het belangrijk om je privacy te beschermen met een betrouwbare VPN zoals NordVPN (https://vandijl.ga/nordvpn).

Bestel nu je favoriete producten op AliExpress via deze link: https://vandijl.ga/bestel. Veel winkelplezier!

Originally posted 2023-03-31 05:34:06.

Geef een reactie