AliExpress aankoop annuleren en geld terug krijgen

Annuleren bij AliExpressWie iets koopt bij de webwinkel AliExpress kan annuleren tot het moment dat de zending wordt voorbereidt op verzending. Bij het annuleren van een aankoop krijg jij jouw geld uiterlijk binnen 10 werkdagen terug op dezelfde manier als dat jij het hebt betaald.

Een koop annuleren is erg eenvoudig. Met de volgende stappen kan jij van een koop afzien zolang het product nog niet is verzonden.

Stap 1: Ga naar https://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb en log in op de AliExpres website. Of klik hier om de app te openen.

Stap 2: Ga naar https://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm voor het overzicht van bestellingen. Of klik hier om via de app naar de juiste pagina te gaan.

Stap 3: Bij het overzicht van bestellingen staat een knop “Cancel” of “Annuleer” bij iedere bestelling die nog geannuleerd kan worden. Klik daarop en geef de reden aan om te willen annuleren.

Stap 4: Jouw annulering wordt snel verwerkt, het is echter aan de verkoper om de annulering goed te keuren. Wanneer deze is goedgekeurd krijg jij binnen 10 werkdagen jouw geld terug op dezelfde manier als dat jij de betaling hebt gedaan.

Wat als ik mijn AliExpress bestelling niet meer kan annuleren?

Als de bestelling al gereed is om verzonden te worden of al is verzonden is annuleren niet meer mogelijk. Jij zult dan moeten wachten tot het pakketje in Nederland en bij jou thuis is om daarna eventueel in overleg te gaan met de verkoper of het mogelijk is om het terug te sturen en wat daarvan eventueel de kosten zijn.

Annuleren bij een bestelling in China is geen recht en betekent dat wat jij hebt gekocht in principe van jou is. Jij kunt natuurlijk wel geld terugkrijgen als het product anders is dan omschreven.

Wat als ik mijn geld niet terugkrijg van AliExpress?

Ik heb het nog nooit meegemaakt, maar stel dat jij jouw geld niet terugkrijgt van AliExpress, wat doe je dan?

Je gaat naar https://s.click.aliexpress.com/e/bEamu76 (of klikt hier als je via de app deze pagina bekijkt) en opent de chat met de klantenservice. Daar kunnen ze de status van een terugbetaling inzien en het probleem voor jou oplossen.

Kom jij er niet uit? Geen probleem! Neem contact met mij op via chat of email.

Originally posted 2018-03-04 10:41:15.

Één gedachte over “AliExpress aankoop annuleren en geld terug krijgen

  1. guven Beantwoorden

    Beste

    ik heb net een bestelingen geannulert maar er stat op recte kant resume order moet ik doen daar of klicken of zo off moet wachten

Geef een reactie