Wat is een moderator? Hebben we die nodig?

wat is een moderator

In deze blog geef ik antwoord op de vraag: Wat is een moderator? Laat ik daar mee beginnen. Er is een kans om zelf die functie te krijgen!

Wat is een moderator? Klik hier!

Uiteindelijk is het iemand die de reacties in de gaten houd. Het gaat om iemand die ervoor zorgt dat reacties op de diverse kanalen heel snel worden bekeken. Reacties die er zijn moeten ook worden verwijderd en er moet op worden gereageerd. Als jij klaar bent om een positieve bijdrage te leveren aan de AliExpress vragen die mensen hebben, zorg dat jij je aanmeld!

Zorg dat jij weet wat is een moderator! Klik hier!

Ik heb iemand nodig voor een aantal van de kanalen. De links en uitleg over de kanalen volgen in het tweede deel van deze blog. Als jij nu al vragen hebt, voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Wat is een moderator en waar is het nodig?

Bij AliExpress Nederland censureren we niet. Als iemand een mening heeft over een bepaald onderwerp mag dat. Wel absoluut met respect voor elkaar. Het gaat om het vinden van een gezamenlijke realiteit die we gaan vinden en blijven vinden. Deze realiteit is AliExpress!

Direct aanmelden? Klik hier!

Een paar kanalen die we op dit moment gebruiken waar we dus mensen voor nodig hebben zijn:

  • Facebook, zowel voor het modereren als voor het geven van antwoorden en beheren van de chats om mensen naar MeWe.com te krijgen.
  • MeWe.com is een open en eerlijk Social Media kanaal waar geen censuur of reclame op te vinden is.
  • YouTube om mensen naar een open en eerlijk platform LBRY.tv te krijgen en natuurlijk om antwoorden te geven op vragen.
  • LBRY.tv is een open en eerlijk video platform waar ik nu ook op videos upload om uiteindelijk van YouTube af te gaan. Ook hier gaat het om het tegen van antwoorden.

Dus wat is een moderator? Jij!

Meldt je direct aan! Klik hier!

Ik kijk er naar uit om met jou in contact te komen! Laat het mij weten als je vragen hebt.

Originally posted 2021-02-03 19:28:51.

Geef een reactie