Moderator gezocht! Lees snel verder!

Moderator

Een moderator helpt ons om deze site levendig te houden. Op dit moment doe ik, Alexander van Dijl, alles zelf. Met uitzondering van het server onderhoud.

Direct aanmelden als moderator voor deze site of onze Facebook groep? Klik hier!

Het is erg belangrijk dat mensen snel reactie krijgen en snel worden goedgekeurd voor de Facebook groep. Aangezien ik fulltime werk naast het beheren van deze site red ik dat niet alleen. Zit jij al heel de dag op Facebook of ben jij op zoek naar een manier om jouw tijd beter te besteden? Dan ben jij onze geschikte moderator. Laat weten wat jij wilt doen en toevoegen aan de groep en wie weet ga jij ons team straks versterken.

Deel jouw mening en reactie! Neem contact op!

Het leuke van deze taak is dat jij ook meelift op het succes van AliExpress Nederland. Jij komt onder het support team te vallen, wat maandelijks 10% van de omzet krijgt van deze website. Daarvan is 1% nodig voor de promotie en marketing van de afdeling, de rest mag gewoon worden gehouden en verdeeld.

Alles over het zijn van moderator

Wij bouwen iedereen op. Dat wil zeggen, om te beginnen ga jij puur en alleen de nodige stappen zetten om mensen toegevoegd te krijgen aan de Facebook groep. Later krijgt jij ook de mogelijkheid om mee te werken aan de online chat, zowel op Facebook als via ons chat systeem van Tawk.to.

Aanmelden als moderator? Neem contact op!

Wil jij liever een van onze chat medewerkers worden en direct in het diepen worden gegooid? Jij kunt altijd reageren en laten weten wat jij zou willen doen. Om direct naar het diepere niveau te gaan, laat jouw reactie achter onder deze blog. Het stappenplan is moderator, dan chat medewerker, dan email.

Wordt moderator! Klik hier!

Voor alles wat jij verder wilt weten, laat jouw reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2019-03-18 06:11:31.

Geef een reactie