Vintage prijslabels voor kleding te koop bij AliExpress

Vintage prijslabels voor kledingWie zoekt naar vintage prijslabels voor kleding is bij AliExpress aan het juiste adres. In deze blog schrijf ik over de prijs en de reacties van dit product.

Direct deze vintage prijslabels voor kleding bekijken? Klik hier!

Op dit moment koop jij 100 prijslabels voor kleding voor nog geen 2 euro! Dat is ruim onder de 2 cent per label en ziet er wel heel erg leuk uit. Verder is het zo dat deze set van producten wordt beoordeeld met 4,7 uit 5 sterren door 55 mensen die het product hebben beoordeeld. Ik zal de reacties verderop in deze blog bespreken.

Zelf deze vintage prijslabels voor kleding bekijken? Klik hier!

Heb jij vragen of ben jij op zoek naar een specifiek product? Laat het weten. Jij kunt gewoon contact met mij opnemen. Door dat te doen kan ik jou persoonlijk verder helpen. Jij mag natuurlijk ook gebruikmaken van onze gratis personal shopper service.

Kopers over deze vintage prijslabels voor kleding

Hoewel dit product nog slechts 171 keer gekocht is en door slechts 56 kopers is beoordeeld kan ik wel kijken naar de reacties die zijn gegeven. De eerste kopers die ik tegen kom komen uit Rusland en zijn erg tevreden over de kwaliteit. Er wordt geschreven dat de labels klein zijn, maar door de hoge kwaliteit nog wel hoog worden beoordeeld.

Zelf de reacties op deze vintage prijslabels voor kleding lezen? Klik hier!

Met positieve reacties zijn er in dit geval ook een aantal negatieve reacties. Hoewel in de minderheid schrijf ik daar wel graag over, zodat jij een compleet beeld kunt krijgen. Er zijn slechts 2 mensen die 3 uit 5 sterren geven. Lagere cijfers werden niet gegeven. De kopers die 4 uit 5 sterren geven klagen allemaal over de maat van het product. Deze is klein, volgens kopers staat dat ook duidelijk in de omschrijving.

Zelf de omschrijving lezen? Klik hier!

Vintage prijslabels voor kleding is natuurlijk met name bedoelt voor verkopers van kleding. Heb jij die nodig? Lees de omschrijving van het product dan goed door. Stuur ons een foto, zodat wij ook kunnen laten zien hoe het product er in de praktijk uit ziet.

Geef een reactie