Vacuümmachine te koop bij AliExpress!

Vacuümmachine

Op zoek naar een vacuümmachine? Kijk eens bij AliExpress! Voor nog geen 100 euro heb jij er al een in huis voor al het eten wat jij vers wilt houden.

Direct jouw vacuümmachine kopen? Klik hier!

Net als in iedere blog over een product gebruik ik ook hier het tweede deel van de blog om de reacties van kopers te bespreken. Bij deze vacuümmachine geven de 51 kopers die een reactie achterlieten een gemiddeld cijfer van 4,7 uit 5 sterren. Alleen 2 uit 5 sterren werd niet gegeven, ieder ander cijfer wel. Het is bij alles wat jij gaat kopen belangrijk om de kwaliteit vooraf te weten.

Zelf een vacuümmachine kopen? Klik hier!

Voor alle reacties en opmerkingen van kopers kan jij verder lezen. Heb jij zelf vragen of opmerkingen? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Natuurlijk kan jij er ook voor zorgen dat jij direct contact met mij opneemt.

Kopers over de vacuümmachine

Met 55 bestellingen zijn 51 reacties opvallend veel. De diversiteit van de reacties zijn ook groot. Zo schrijven positieve kopers bijvoorbeeld: “Goede kwaliteit”, “Alles werkt”, “Minder dan 2 weken levertijd” en “Super”. Dat klinkt allemaal erg positief, maar de negatieve reacties op de vacuümmachine zijn er natuurlijk ook.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan ook even de negatieve reacties. Hoewel een absolute minderheid wil ik deze wel benoemd hebben. Reacties zoals bijvoorbeeld: “Ik moest BTW en inklaringskosten betalen!” en hoewel vervelend kan de verkoper daar niets aan doen. Dat is ook meteen de enige reactie van 1 uit 5 sterren. Een Duitse koper geeft 3 uit 5 sterren en geeft aan dat ook deze de extra kosten moest betalen voor de vacuümmachine.

Bekijk zelf alle reacties! Klik hier!

Vaak blijven er vragen over, ook na het lezen van de blog. Mocht jij nog een vraag hebben, laat jouw reactie dan achter onder deze blog.

Geef een reactie