Thuiswerk vacature: Betaalt krijgen om te bloggen!

thuiswerk vacature

Ik ben hier de laatste 2 jaar mee bezig geweest, maar nu kan ik eindelijk concreet zijn over de thuiswerk vacature! De eerste van velen!

Direct reageren op de thuiswerk vacature? Klik hier!

Wat je verdient hangt af van de snelheid waarin jij berichten schrijft. Persoonlijk schrijf ik 1 blog bericht in 10 minuten, inclusief (rechtenvrije) afbeelding. Jij krijgt betaalt per blog van 300 woorden of meer. Voor 300 woorden krijg je 5 euro, betaalt via PayPal of Bitcoin. Schrijf je liever langere blogs, voor een blog van 1000 woorden of meer krijg je 10 euro. Natuurlijk gaat alles volgens de vaste structuur.

Bekijk de thuiswerk vacature! Klik hier!

Persoonlijk verdien ik via deze structuur op dit moment zo’n 2500 euro per maand. Natuurlijk zijn er wel een aantal voorwaarden om deze bedragen binnen te krijgen. Daarover meer in het tweede deel van deze blog. Vragen zijn ook altijd welkom.

Voorwaarden voor de thuiswerk vacature

Jouw blogs moeten natuurlijk uniek zijn. Kopiƫren van andere bronnen wordt niet gewaardeerd. Reacties daarentegen wel. Voor iedere (legitieme) reactie krijg je 20 cent. Dat kan flink oplopen, ik heb blogs waar letterlijk al 100 reacties op zijn gegeven. Dat is 20 euro zonder ook maar iets te doen!

Zelf reageren op de thuiswerk vacature? Klik hier!

Blogs worden geschreven volgens een vaste structuur en over AliExpress producten. Als jij over andere (AliExpress gerelateerde) onderwerpen wilt schrijven, vraag dan eerst toestemming aan. Blogs moeten ook SEO geoptimaliseerd zijn volgens de keyword tool van Yoast. Als jij begint met bloggen krijg je natuurlijk ook regelmatige contactmogelijkheden.

Kijk naar de thuiswerk vacature! Klik hier!

Daar wil ik het voor nu bij laten. Ik ga zelf ook verder met bloggen en zorgen dat ook ik de website laat groeien. Het heeft lang geduurd, maar nu eindelijk gaan we samen verder kijken naar de toekomst!

Originally posted 2021-02-14 05:05:27.

Geef een reactie