Stickers te koop bij AliExpress!

Stickers

AliExpress verkoopt bijzondere stickers. Ik ga kijken naar het best verkochte product. Zo kan ik de beoordelingen gaan bekijken.

Direct jouw stickers kopen? Klik hier!

In totaal zijn er 416 kopers die een beoordeling hebben geplaatst. Slechts 24 mensen geven een cijfer lager dan 5 uit 5 sterren. Over de inhoud van de beoordelen schrijf ik in het tweede deel van deze blog. De stickers zijn voornamelijk bedoelt voor bruiloften en vergelijkbare feesten. Met 98,9% positieve beoordelingen heb ik heel veel vertrouwen in de producten van deze verkoper. Houd natuurlijk wel rekening met de totale kosten en blijf altijd onder de 22 euro in verband met BTW en inklaringskosten.

Koop de stickers direct online! Klik hier!

Voor de vragen en opmerkingen die jij wilt stellen, laat een reactie achter onder deze blog. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te informeren zodat jij de beste producten koopt. Neem gerust contact op met vragen.

Kopers over de stickers

Kopers reageren onder andere met: “Blij met de stickers”, “Binnen 10 dagen in Nederland”, “Precies zoals omschreven” en “Zoals op de foto”. Negatieve kopers klagen met name over producten die simpelweg niet zijn aangekomen. Verder is eigenlijk iedereen gewoon heel erg positief over deze producten.

Zelf alle reacties op de stickers bekijken? Klik hier!

Voor het tweede product wat ik bekijk zoek ik naar gepersonaliseerde stickers. Met reacties als: “Mooi eigen ontwerp”, “Erg blij mee”, “Erg goed, dankjewel”, “Snel binnen gekomen” en “Perfect”. Het leuke is dat de meeste kopers Nederlands zijn. Mijn verwachting is dat meer Nederlandse kopers dit product zullen kopen.

Alle producten en reacties bekijken? Klik hier!

Voor de vragen die over blijven nodig ik jou uit om contact met mij op te nemen. Het is mijn doel om jou optimaal te helpen en te ondersteunen met de vragen die jij hebt.

Geef een reactie