Ruitenkrabber voor de koude maanden bij AliExpress!

RuitenkrabberEen ruitenkrabber koop jij nu bij AliExpress. Het voordeel van dit product is dat het veelal beter werkt dan de standaard. Het is nog goedkoop ook!

Zien hoe deze ruitenkrabber werkt? Klik hier!

Dit product is geheel nieuw, hierdoor zijn er nu al wel 874 bestellingen maar nog geen beoordelingen. Dit zal de komende tijd wel veranderen, waardoor jij binnenkort de reacties op de AliExpress website kunt lezen. De meeste kopers van dit product komen uit Nederland. Daarom nodig ik jou graag uit om jouw reactie hier te plaatsen wanneer jij het product ontvangt.

De kleuren van deze ruitenkrabber zien? Klik hier!

Dit product is verkrijgbaar in zwart, blauw, rood en groen. De prijs, op het moment van schrijven van deze blog is 1,68. Omdat de prijs is omgerekend vanuit de dollar prijs en er op dit moment een flinke korting is kan ik de prijs niet garanderen voor de toekomst.

Wie kopen deze ruitenkrabber?

Dit product is te koop sinds 28 november en is gekocht door mensen uit Polen, Nederland, Noorwegen, België, Zwitserland en diverse andere EU landen. Daarnaast zie ik ook kopers uit Canada en andere delen van de wereld. Verreweg de grote meerderheid van de kopers komen uit Nederland. Heb jij dit product gekocht? Laat weten hoe het bevalt door op deze blog te reageren.

Dit product nog niet gekocht? Klik hier!

De AliExpress verkoper die dit product verkoopt krijgt een gemiddelde beoordeling van 4,7 uit 5 sterren. Dit zegt natuurlijk nog niets over dit specifieke product. Het geeft wel aan hoe deze verkoper producten maakt of selecteert. De kans is dus erg groot dat ook dit product van uitstekende kwaliteit is en dat het dus prima zal werken.

De andere producten van deze verkoper zien? Klik hier!

Toch meer zekerheid? Wacht nog een paar dagen, dan zullen de reacties op dit product ook online komen. Houd deze site ook in de gaten of neem even contact met mij op. Ik zal dan de reacties voor jou in de gaten houden.

Geef een reactie