Retourzending tegenhouden van AliExpress

retourzending tegenhouden

Wil jij een retourzending tegenhouden? Ik krijg vrijwel dagelijks de vraag of ik ervoor kan zorgen dat een bestelling wordt tegengehouden.

Direct een retourzending tegenhouden? Klik hier!

Feitelijk weet ik nu hoe dit moet. Ik heb contact gezocht met PostNL om een compleet en duidelijk beeld te krijgen van wat er nu echt mogelijk is. Dat antwoord is erg duidelijk. Het kan gewoon niet. Dit bericht zal ik natuurlijk ook delen met mensen die denken dat het wel mogelijk is. Zie hier ook de reactie van PostNL:

Bekijk alles over een retourzending tegenhouden! Klik hier!

Mocht jij vragen hebben, dan nodig ik jou natuurlijk ook uit om een reactie achter te laten onder de blog. Ben jij medewerker bij PostNL, neem dan even contact met mij op om een compleet antwoord te geven.

Meer over een retourzending tegenhouden

Om sneller tot een antwoord te komen heb ik dit bericht via Twitter naar PostNL gestuurd. Op die manier heeft het bedrijf dan de kans gehad om te reageren en mij uitleg te geven of een retourzending tegenhouden inderdaad mogelijk is. Dat blijkt dus niet het geval te zijn.

Bekijk de informatie op de AliExpress website! Klik hier!

Verder wil ik jou natuurlijk in alle gevallen verder helpen. Alles wat jij wilt weten mag jij natuurlijk ook gewoon vragen. Neem gewoon contact met mij op zodat ik jou verder kan helpen.

Bekijk alles over een retourzending tegenhouden! Klik hier!

Daarmee rond ik deze blog weer af. Het blijft mijn doel om jou een compleet en duidelijk beeld te geven en alle antwoorden te geven die jij wilt weten. Natuurlijk blijf ik ook over veel producten schrijven. Hoe meer producten, hoe meer ik kan verkopen.

Kan ik een retourzending tegenhouden?

Het eenvoudige antwoord is: ‘Nee’. Dat kan niet. Als iets eenmaal is verzonden, dan zal het worden afgeleverd. Pakketjes kunnen niet worden onderschept en ook niet tegen betaling worden tegengehouden.

Als ik zelf iets retour afzender heb gestuurd, kan het dan wel?

Nee, ook wanneer je zelf iets hebt opgestuurd is dat gewoon het feit. Eenmaal verstuurd kan het niet worden tegengehouden. Zo simpel is het.

Ik heb post retour gekregen, kan ik het opnieuw versturen?

Absoluut! Maar daar moet je dan ook wel opnieuw voor betalen. Mocht post retour zijn gekomen door een fout van het postbedrijf, dan kan je wel met het postbedrijf in overleg gaan om geld terug te krijgen.

Originally posted 2020-01-03 22:20:44.

Geef een reactie