Outdoor winkel van AliExpress beschikbaar!

Outdoor winkel

Een outdoor winkel verkoopt alles voor de sportieve koper. Of jij nu gaat vissen, backpacken, fietsen of kamperen, deze winkel heeft alles!

Alles zien van deze outdoor winkel? Klik hier!

Omdat deze verkoper 1266 producten aanbiedt kijk ik naar een van de best verkochte producten. Bijvoorbeeld een onderdeel van een vishengel die door 500 mensen met 4,9 uit 5 sterren is beoordeeld. Over de reacties van kopers schrijf ik later in deze blog. Veel kopers plaatsen ook foto’s van de gekochte producten. Daarop is te zien dat de producten overeenkomen met de productfoto’s op de website.

Zien welke foto’s er beschikbaar zijn? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een specifiek product uit deze outdoor winkel? Neem gewoon even contact met mij op. Ik help jou dan graag om het juiste product te vinden.

Kopers over deze outdoor winkel

Nu schrijven kopers natuurlijk over het product wat is gekocht. Daarom kijk in niet naar beoordelingen van deze outdoor winkel, maar naar enkele producten die worden verkocht. Te beginnen met een onderdeel van een vishengel.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Kopers schrijven over de snelle levertijd. Vaak (veel) eerder dan verwacht. Veel kopers schrijven ook over de uitstekende prijs. In totaal hebben 4 mensen een 1 sterren beoordeling gegeven en schrijven 2 mensen een reactie met 2 uit 5 sterren. Dan zijn er nog 31 mensen die 4 sterren geven. Een Nederlandse koper geeft aan het product al binnen 8 dagen te hebben ontvangen.

Wil jij iets schrijven over de outdoor winkel? Klik hier!

Mocht jij nu iets willen toevoegen aan de reacties of iets willen schrijven over een product wat jij zelf hebt gekocht bij deze outdoor winkel? Laat het mij weten. De meest eenvoudige manier is jouw reactie achter te laten onder deze blog. Wil jij een foto plaatsen? Zet die dan op onze Facebook groep.

Geef een reactie