Nep merkkleding te koop bij AliExpress!

Nep merkkleding

Wie denkt slim te zijn en bij AliExpress te kopen komt bij de nep merkkleding toch bedrogen uit. Meer informatie volgt in deze blog.

Direct de nep merkkleding bekijken? Klik hier!

Er wordt echt veel verkocht. Denk hierbij een kledinglijn van een bekende artiest. Denk ook aan Nike schoenen bijvoorbeeld. Allemaal namaak en dus ook illegaal voor zowel koper als verkoper. Nu komen ze er in China redelijk mee weg, jij als koper kunt toch een flinke boete ontvangen. Ik schrijf persoonlijk met regelmaat over de ethiek van AliExpress Nederland om duidelijk te maken dat wij kopers van illegale producten niet ondersteunen.

Bekijk de nep merkkleding online! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk altijd welkom. Laat gewoon een reactie achter onder deze blog zodat ik jou optimaal verder kan helpen. Voor mij is het belangrijkste punt dat jij dit soort dingen niet gaat kopen. Neem gerust ook contact op voor verdere vragen die jij mogelijk hebt.

Kopers over de nep merkkleding

Ik ga het beste verkochte product bekijken. Met 102 bestellingen is er nog geen enkele beoordeling. Dat is op zich al opvallend, maar ik kijk even verder. Een ander nep merkkleding product krijgt 4,6 uit 5 sterren. Hoger dan wat ik had verwacht, maar nog altijd niet wat het echte product zou krijgen.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan ga ik even kijken naar de inhoud van de reacties. Met woorden als: “Te klein”, “Goede kwaliteit” en “Mooi borduurwerk” lijkt het dan toch mee te vallen. Kopers hebben duidelijk nog geen boetes gekregen voor deze nep merkkleding. Mijn advies blijft het niet te kopen.

Bekijk alles over de beoordelingen! Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Geef een reactie