Naamswijziging: Binnenkort heten we VraagAlex.com

Naamswijziging

Vandaag schrijf ik over een grote naamswijziging. Wij mogen de AliExpress naam niet meer gebruiken in de domeinnaam, daarom gaan we over naar VraagAlex.com.

Gewoon een bestelling plaatsen na de naamswijziging? Klik hier!

Natuurlijk zal het email adres ook veranderen. We zijn straks bereikbaar via [email protected]. Het grootste verschil zit er voor 2020 aan te komen. We zullen namelijk gaan kijken naar veel meer webwinkels dan alleen AliExpress. Gearbest staat al op de lijst, samen met Bol.com en mogelijk ook Coolblue in de nabije toekomst. Wil jij een beoordeling over jouw webwinkel? Doe mij gewoon een voorstel zodat ik kan kijken of het bij ons past.

Koop ook na de naamswijziging gewoon! Klik hier!

Vanzelfsprekend nodig ik jou ook uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Ik weet echter nog niet helemaal zeker wat er gaat gebeuren.

Meer over de naamswijziging

Wat voor mij heel belangrijk is is dat ik echt niet weet wat er gaat gebeuren. Wat ik wel weet is dat er duizenden bezoekers per dag naar deze site komen. De kans is heel erg groot dat daar niets aan gaat veranderen.

Zelf kijken naar hoe je kunt bestellen? Klik hier!

Mijn doel is er ook na de naamswijziging te kijken hoe ik deze site nog veel groter kan krijgen. De vrijheid om ook andere bedrijven te promoten is natuurlijk heel erg prettig.

Bestel direct na de naamswijziging! Klik hier!

Natuurlijk mag jij altijd vragen stellen. Of dat nu voor of na de naamswijziging gebeurt, ik help jou altijd verder. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Mijn doel is jou in alle gevallen zo goed mogelijk te helpen. Iedere vraag is natuurlijk welkom.

Originally posted 2019-12-06 21:56:00.

Geef een reactie