Gearbest ervaringen nu ook hier delen

Gearbest

Wie Gearbest ervaringen wil delen kan dat nu ook hier doen. Mijn doel van deze blog is de concurrentie van AliExpress te bekijken. Zo alles weten.

Direct bij Gearbest bestellen? Klik hier!

Hoewel ikzelf eigenlijk alleen nog maar bij AliExpress koop zie ik wel voldoende mogelijkheden om ook bij andere sites te kijken. Wish is een van de meest bekende concurrenten naast Gearbest. Daarover schreef ik ook al deze blog. Mijn doel is continu te kijken naar de mogelijkheden voor het maken van nieuwe websites. Deze blog is bedoelt om te kijken naar manieren om later nieuwe websites te maken. Zo kan ik continu bezig zijn om het netwerk te laten groeien.

Bestel direct bij Gearbest! Klik hier!

Heb jij verder nog andere vragen of opmerkingen, dan ben ik natuurlijk ook bereikbaar. Een bericht onder deze pagina gaat over de reacties over Gearbest. Voor andere vragen bezoek je de contact pagina.

Wat verkoopt Gearbest

Deze winkel verkoopt gadgets. Van fietsen tot smartphones, van insectenkiller tot 3D printers. Van alles is verkrijgbaar via de website. Als jij iets zoekt uit de categorie gadgets, bekijk dan vooral het complete aanbod. Zorg ervoor dat jij precies weet wat jij wilt hebben voordat jij een bestelling plaatst.

Bekijk alle producten op de website! Klik hier!

Ik heb nog niets besteld bij deze winkel en ben dan ook zeer benieuwd naar alle ervaringen. Alles is welkom, dus laat het vooral weten. Laat weten wat jij bij Gearbest hebt gekocht en vertel mij waarom je daar koopt en niet bij AliExpress.

Alles bekijken? Klik hier!

Voor alle verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een reactie te plaatsen onder deze blog. Mijn doel is altijd verder te helpen. Daarom lees ik zelf ook altijd de reacties door. Hoe meer reacties, hoe sneller ik ook een Gearbest site kan maken.

Originally posted 2019-05-28 15:08:45.

Geef een reactie