Meer klachten via AliExpress Nederland!

Meer klachten via AliExpress Nederland

Met enige regelmaat wijs ik kopers op de manier om via ons een probleem te melden. Nu komen er weer meer klachten via AliExpress binnen.

Meer klachten via AliExpress? Jouw klacht indienen? Klik hier!

De gemiddelde klacht is er niet. Wel zijn er een paar terugkerende thema’s. Zo staat in de formulieren geen plek waar jij jouw huisnummer kunt vermelden. Dit moet gewoon bij de straat. Toch zijn er mensen die veel geld betalen zonder een compleet adres door te geven. Ook hierdoor komen er meer klachten via AliExpress binnen. Heb jij vragen of wil jij iets melden? Laat jouw reactie dan achter onder dit bericht.

Er zijn meer klachten via AliExpress! Direct melden? Klik hier!

Mocht jij dan andere vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Vanuit hier helpen wij jou naar de juiste stappen om een klacht zelf op te lossen. Klachten die online zijn gemeld krijgen altijd voorrang.

Waar komen meer klachten via AliExpress vandaan?

Om te beginnen krijgen wij steeds meer bezoekers op de website. Dat betekend ook meer klachten via AliExpress. Met dat besef ben ik ook de mogelijkheden om meldingen te maken aan het uitbreiden. Zo kan jij nu via vraagalex.com/klacht-indienen jouw probleem eenvoudig en snel melden. Het doel is dat wij beter op de hoogte zijn van wat er zoals mis gaat.

Online melding maken? Klik hier!

Heb jij ook meer klachten via AliExpress? Bijvoorbeeld omdat jij regelmatig iets koopt? Laat het dan zeker ook weten! Wil jij vaker berichten schrijven? Jij kunt natuurlijk ook kijken naar de mogelijkheden die jij als gastblogger hebt. Wij werken continu de vergoedingen bij om iedereen die een bijdrage levert zo goed mogelijk te belonen. Laat het gerust weten als jij meer informatie zoekt.

Meer klachten over AliExpress? Dien jouw klacht in!

Dan ter afsluiting. Heb jij al melding gemaakt? Deel jouw melding dan ook via Facebook, Twitter en andere sociale media. Door dat te doen kan jij een exacte inschatting maken van wat jij nodig hebt voor de oplossing.

Originally posted 2019-02-23 08:07:46.

Geef een reactie