Magnetische blokjes te koop bij AliExpress!

Magnetische blokjes

Op zoek naar magnetische blokjes? Kijk dan eens op de website van AliExpress. Mijn doel voor deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven.

Direct de magnetische blokjes kopen? Klik hier!

Mijn grootste doel voor deze blog is jou een compleet en eerlijk beeld te geven. Houd bij dit soort producten wel altijd rekening met de mogelijke extra kosten voor BTW en inklaring. Deze kosten kunnen zorgen voor 21% BTW en 15 euro inklaringskosten. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het grootste doel is jou duidelijkheid te geven van alles wat jij wilt kopen.

Bekijk alles over de magnetische blokjes! Klik hier!

Voor de vragen die jij hebt nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder de blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag is welkom en natuurlijk mag je ook contact met mij opnemen.

Kopers over de magnetische blokjes

Er zijn in totaal 18 kopers. Deze kopers geven een gemiddeld cijfer van 4,7 uit 5 sterren. Reacties zijn onder andere: “Goed verpakt en goede kwaliteit”, “Prima” en “Ik ben gelukkig”. Mijn doel is er natuurlijk voor te zorgen dat jij het beste product koopt. Daarom wil ik ook wel een eerlijk beeld geven en ook de minder positieve beoordelingen laten zien.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

In totaal geeft 5% van de kopers het laagste cijfer. Minder positieve kopers schrijven bijvoorbeeld ook: “Veel kleiner dan verwacht” en “Totaal geen sterke magneet”. Kijk dus goed voordat je de magnetische blokjes koopt.

Bekijk alles over de magnetische blokjes! Klik hier!

Wat ik heel belangrijk vind is dat ik ook jouw vragen beantwoord. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel de vragen gewoon, zodat ik ook weet welke antwoorden jij naar op zoek bent.

Geef een reactie