Laptops te koop bij AliExpress!

Laptops

Wist jij dat laptops ook gewoon bij AliExpress gekocht kunnen worden? In deze blog geef ik daar de nodige uitleg over. Beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren.

Direct laptops bestellen? Klik hier!

Met 137 beoordelingen is er genoeg om over te schrijven. Houd bij het kopen van laptops of andere dure producten wel rekening met de BTW en inklaringskosten die jij moet betalen wanneer het van buiten de EU komt. Die extra kosten zijn dingen die aangepast gaan worden het komend jaar. Naast het schrijven over producten wil ik jou ook helpen om geen extra kosten te betalen en ook de overheid niet verder te steunen.

Koop jouw laptops online! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder dit bericht. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het helpt mij ook omdat ik beter weet wat jij wilt lezen.

Kopers over de laptops

De meeste reacties zijn heel erg positief. Bijvoorbeeld: “Binnen 2 dagen geleverd”, “Uitstekend” en “Cool”. Om een compleet beeld te geven wil ik ook de reacties van minder positieve kopers delen. Op die manier geef ik jou een completer beeld.

Zelf de reacties op de laptops lezen? Klik hier!

Verder kan ik jou vertellen dat dit product vanuit Spanje verstuurd kan worden. Dat heet ‘Spain’ op de AliExpress website. Een duidelijke klacht komt van een koper die het product vanuit Rusland wilde laten komen, maar waarbij het uit China is verstuurd. Deze koper heeft dus extra moeten betalen. Zo worden de laptops wel een stukje duurder.

Bekijk alle beoordelingen zelf! Klik hier!

Is er iets wat jij moet weten over de laptops? Houd er dan rekening mee dat jij precies moet weten wat jij wilt kopen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Geef een reactie