Lamp bestellen? Gewoon bij AliExpress!

LampWie een lamp wil kopen is bij AliExpress aan het juiste adres. Wij kregen via WhatsApp  een bericht met de vraag naar een specifieke lamp.

Direct zien welke lamp het om gaat? Klik hier!

Uiteindelijk is vrijwel alles bij AliExpress te koop. Kleding, meubelstukken, zelfs fietsen bestel je gewoon direct vanuit China. Want waarom zou je eigenlijk meer betalen?

Direct zien wat er bij AliExpress verder zoal te koop is? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een specifiek product of onderdeel? Voel je dan altijd vrij om contact met mij op te nemen zodat ik jou verder kan helpen.

Waarom zou iemand een lamp kopen bij AliExpress?

Om te beginnen, de prijs is natuurlijk erg gunstig. Zo heb je echt al een mooie lamp vanaf nog geen 20 euro. Wie goed zoekt vind wellicht nog een lamp voor een veel lagere prijs. Heb jij een tip? Voel je dan altijd vrij om jouw reactie achter te laten.

Ben jij op zoek naar een specifiek product? Ook dan kan jij gewoon reageren onder dit bericht. Ik lees natuurlijk alle reacties en help jou ook graag om jouw spullen te vinden. Voor alle vragen staan de diverse communicatiekanalen open. Neem dan ook vooral contact met mij op.

Hoe ziet het met de BTW bij een AliExpress lamp?

Wie iets koopt buiten de EU moet daarover BTW en inklaringskosten betalen. Dat is niet anders. Wel is het zo dat aankopen van minder dan 22 euro vrijgesteld zijn van deze extra kosten. Zo kan jij dus feitelijk belastingvrij bestellen in China!

Het leukste van een lamp van AliExpress is dat deze uniek zijn. Het is geen IKEA lamp wat in de helft van de Nederlandse huizen hangt. Het is ook geen standaard lamp van een van de “gewone” winkels. Het is iets wat jij niet snel verwacht. Dat maakt het uniek,.

Originally posted 2018-10-24 15:55:47.

Geef een reactie