Klarna betalen en de slimmere oplossing!

Klarna betalen

Er is een betere manier om te bestellen dan met Klarna betalen. Zeker ook bij AliExpress! In deze blog leg ik uit hoe jij dat doet!

Toch met Klarna betalen? Klik hier!

Wat ik wil bereiken is dat mensen blijven bestellen en ook tevreden zijn over wat er wordt gekocht. Wachten met de betaling tot je het product in huis hebt past daar simpelweg niet bij. De reden is dat betaaldiensten het geld binnen 30 dagen verwachten terwijl AliExpress momenteel een levertijd heeft dit kan oplopen tot 90 dagen! Met PayPal en creditcard kan je wel veilig betalen!

Ga niet met Klarna betalen! Klik hier!

Ik wil dat jij met mij contact opneemt als je vragen hebt of problemen. Hoe meer je vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen en blijven helpen. Mijn doel is en blijft een compleet beeld te krijgen van alles wat je wilt kopen.

Waarom is Klarna betalen niet veilig?

Dat kan ik eenvoudig uitleggen. Als jij een betaling uit wilt stellen tot nadat je het product in handen hebt kan je dat het beste via creditcard of PayPal doen. Via Openbank kan je eenvoudig een gratis creditcard krijgen. Als je tijdens het aanvragen de code 76764114101317571118 gebruikt krijg je zelfs 40 euro op jouw nieuwe rekening!

Toch met Klarna betalen? Klik hier!

Heb jij toch een reden om eigenwijs te zijn? Je bent absoluut niet de enige. die dat is. Ik krijg dagelijks vragen over Klarna betalen. Hoe meer mensen echt veilig gaan bestellen, hoe beter ik kan helpen.

Veilig bestellen? Klik hier!

Vragen zijn absoluut welkom onder de blog. Iedere vraag is welkom. Ik lees alle vragen zelf en zal waar nodig natuurlijk ook antwoord geven. Is er iets wat jij wilt weten over een ander onderwerp, laat het mij weten. Ik help jou graag verder.

Originally posted 2020-11-05 04:57:02.

Geef een reactie