Intel CPU te koop bij AliExpress!

Intel

Wist jij dat zelfs Intel producten worden aangeboden bij AliExpress? Dat is voor mij niet perse vreemd, wel opvallend. Meer informatie in deze blog.

Direct jouw Intel spullen kopen? Klik hier!

De vraag is altijd of de producten wel daadwerkelijk echt zijn. Vaak komt het helaas nog voor dat jij denkt iets van Intel (of een ander bekend merk) te kopen en dat het toch namaak blijkt te zijn. Dat is zeker bij dit soort producten erg nadelig. De kwaliteit zou minder zijn plus het feit dat jij mogelijk ook nog eens een boete kunt moeten betalen. Verder is het wegens de prijs ook nog zo dat er mogelijk nog BTW en inklaringskosten bijkomen.

Bekijk alle Intel producten bij AliExpress! Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is dat jij goede spullen koopt. Daarom ga ik om te beginnen jou de kans geven om vragen te stellen. Dat kan gewoon onder deze blog door een reactie achter te laten. Verder mag jij ook altijd contact met mij opnemen.

Kopers over alles van Intel

Met 82 beoordelingen krijgt de best verkochte processor, of die nu van Intel is of niet, wel de volledige 5 uit 5 sterren. Dat is op zich een erg goed teken. Kopers schijven bijvoorbeeld: “Zeer snel geleverd” en “Goed verpakt”.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Dan zijn er ook nog een paar kopers die iets minder tevreden zijn. Deze schrijven ook: “Product veel te laat ontvangen” en “Zeer slechte communicatie met de verkoper”. Mijn doel is dat als jij iets van Intel wilt kopen jij ook echt goede producten ontvangt.

Lees de reacties op de Intel spullen zelf! Klik hier!

Wat ik dan ook erg belangrijk vind is jou complete en eerlijke berichten te geven. Hoe meer jij weet, hoe beter jij kunt worden geholpen. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij alleen maar goed spul in huis haalt.

Geef een reactie