Inloggen met Facebook bij AliExpress lukt niet!

Inloggen met FacebookGebruik jij normaal de mogelijkheid “Inloggen met Facebook” om toegang te krijgen tot jouw AliExpress account? Dan werkt dat momenteel mogelijk niet.

Het probleem met inloggen met Facebook is dat de regels van het platform nog weleens veranderen. Mijn advies vat ik samen in deze blog, hopelijk kom jij daar ook verder mee.

Om te beginnen, gebruik vraagalex.com/inloggen om jouw account aan te maken of in te loggen. Daarmee weet jij zeker dat je op de juiste pagina zit. Dat gedaan komt er nog regelmatig een foutmelding naar voren. Ervaar jij dat ook? Probeer dan buiten de app in te loggen. Is jouw account geblokkeerd? Ook daarvoor heb ik een oplossing.

Wat gaat er mis met inloggen met Facebook?

AliExpress kent hier 2 problemen. Om te beginnen, inloggen met Facebook is iets wat in China hoogst ongebruikelijk is. Het social media platform daar is WeChat, iets totaal anders. Het is vanuit China dan ook knap lastig om een systeem te verzinnen wat inloggen met Facebook mogelijk maakt.

Gelukkig opereert AliExpress vanuit heel de wereld en zijn problemen dan ook veelal relatief snel opgelost. Het inloggen met Facebook probleem lijkt een terugkerend onderwerp te zijn. De makkelijkste oplossing is gewoon in te loggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord op de AliExpress account. Voor de app zal er ongetwijfeld een oplossing komen.

Andere problemen met AliExpress? Ik help jou!

Heb jij al ervaring met de klantenservice van AliExpress? Dan weet jij dat die veelal niet heel erg benaderbaar zijn. Het probleem zit voornamelijk in de taal. Chinees is een taal die wij in Nederland veelal niet spreken. Engels is dan het alternatief.

Wie geen Engels spreekt heeft daar al een probleem. De AliExpress medewerkers gebruiken weliswaar Google Translate om gesprekken te vertalen, dat werkt vanuit het Nederlands lang niet altijd optimaal.

Heb jij vragen, voel je altijd vrij om met mij contact op te nemen. Ik help jou wel in het Nederlands verder.

Originally posted 2018-10-24 07:46:05.

Geef een reactie