[IN BEHANDELING] AliExpress app werkt niet

AliExpress App Werkt NietDe eerste meldingen over een update kwamen binnen over de iPhone 6 app. De melding: “AliExpress app werkt niet” en mensen die niet (meer) kunnen bestellen. Deze blog lost dat probleem grotendeels op.

Ervaar jij een vergelijkbaar probleem? Laat dan middels de reacties onder dit artikel weten welk type telefoon jij gebruikt. Gaat het om de iPhone of heb jij een ander soort toestel? Met die informatie kan ik meer gericht antwoord geven op de vragen die worden gesteld.

Tot slot, heb jij een ander probleem dan wat hier staat omschreven? Voel je dan vrij om contact op te nemen. Ik help jou graag aan een oplossing.

Mijn AliExpress App werkt niet, hoe los ik dat op?

Dan nu de oplossing voor dit probleem. Als jij via de mobiele browser (of de computer) gaat naar de website vraagalex.com/bestel heb je ook de mogelijkheid om jouw bestelling te plaatsen. Dat werkt net zo makkelijk als bestellen via de app met als bijkomend voordeel dat het ook gewoon werkt.

Wat er precies aan de hand is met de app ben ik nog niet uit. Zodra ik daar antwoord op heb zal ik daar natuurlijk over berichten. Heb jij de AliExpress App werkt niet melding nog niet aan ons doorgegeven? Laat dan hoe dan ook van je horen door jouw reactie te geven op deze blog. Laat daarbij vooral weten welk type telefoontoestel jij gebruikt.

Op dit moment heb ik een sterk vermoeden dat het probleem zich enkel voordoet bij bepaalde type iPhones. Met name de wat oudere toestellen. Wil jij het proberen via de mobiele browser? Klik hier. Bestel jij liever via jouw computer of laptop? Ga dan naar vraagalex.com/bestel.

Over AliExpress Nederland

AliExpress Nederland heeft niets met AliExpress te maken. Ik heb deze blog opgezet omdat er heel wat klachten en vragen binnenkomen.

Originally posted 2018-08-19 07:40:08.

6 gedachten over “[IN BEHANDELING] AliExpress app werkt niet

 1. Mandy Beantwoorden

  Sinds afgelopen weekend heb ik een nieuwe iPhone X, inloggen via de AliExpress app lukt niet meer “systeem is bezet, probeer het later nog eens”…. inloggen via internet browser lukt wel. Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen? App al verwijderd en opnieuw gedownload…

 2. DRE Beantwoorden

  ik heb een account, kon er ineens niet in en bleek ogenschijnlijk mijn account geblokkeerd, allerlei verificatiecodes telkens opgevraagd, blijkt ik nadien een tweede account te hebben gemaakt? Maar dat wil ik niet en nu kom in niet meer in mijn oude account? Kun jij hier iets mee Alex?

  • Alexander van Dijl Bericht auteurBeantwoorden

   Zeker! Neem even contact op WhatsApp (010 200 6666) of via chat op deze site wanneer ik online ben (veelal in de avonduren). Dan help ik jou persoonlijk verder.

 3. Hans Wierink Beantwoorden

  Aliexpress app werkt niet meer op IPad Air2 (met iPadOS 13.1.3) en iPad Air (met iOS12.4.2). Ook via Safari kun je wel de site opstarten maar daarna krijg je alleen maar lege velden te zien (kadertjes).
  App opnieuw installeren helpt niet. Lijkt op een probleem met de geupdate iOs-en.
  Op iPhone6 werkt de app nog wel, ook na de iOS update naar iOS12.4.2 voor de iPhone.

 4. Chris den Harder Beantwoorden

  Met de Samsung galaxy s20 Android werkt de aliexpress app ook niet kan mijn bestelling niet bekijken niks zodra ik de app aan klik komt aliexpress inzicht tik je account aan om maar een voorbeeld de noemen opent hij niet en sluit gelijk de app af kan niks openen

Geef een reactie