Hotwheels koop je ook bij AliExpress

HotwheelsIk denk dat we allemaal wel een stukje herkenning krijgen bij het zien van een speelgoedauto. Zeker de hotwheels kennen veel mensen ook nog wel.

Hotwheels heb je nu ook via AliExpress! Klik hier voor informatie.

Feitelijk gaat het om kleine speelgoedauto’s. Vroeger veranderde die ook nog van kleur door ze in heet water te dompelen. De AliExpress versies hebben (net als de origele hotwheels) verschillende eigenschappen.

De perfecte hotwheels kopen voor jouw situatie? Klik hier!

Het voordeel van de producten die jij bij AliExpress koopt is met name de prijs. Daarover schrijf ik verderop in deze blog meer. De producten zijn dusdanig veel goedkoper dan vergelijkbare producten in Nederland dat het vaak ook gewoon het proberen waard is.

Waarom zijn hotwheels bij AliExpress zo goedkoop?

Laat ik beginnen met de BTW te noemen. Die hoef jij in China niet te betalen. Dat scheelt al flink veel geld. Verder worden dit soort producten hoe dan ook veelal in China gemaakt. Ook dat scheelt uiteindelijk in de kosten voor jou als consument.

Verzendkosten vanuit China zijn daarbij dusdanig laag dat die veelal als gratis worden weergegeven en gewoon bij de prijs inbegrepen zijn. Daar zijn uitzonderingen op, wil jij zeker zijn van gratis verzending? Klik hier.

Heb jij vragen over de prijs, kwaliteit of wat voor andere vraag dan ook, neem gerust contact op. Ik help jou graag om tot de juiste oplossing te komen.

Hoe zit het met de extra kosten?

Bij het kopen van hotwheels, of welk ander product dan ook kan jij worden geconfronteerd met extra kosten in de vorm van BTW en inklaringskosten. Deze zijn van toepassing op iedere zending met een waarde hoger dan 22 euro.

Eigenlijk is het dus heel eenvoudig. Bestel altijd voor minder dan 22 euro, wil jij toch meer kopen, zorg dan dat je ieder product los van elkaar koopt. Dat kan jou heel veel geld schelen. Toch extra kosten? Die zal je dan helaas wel moeten betalen.

Originally posted 2018-10-13 08:39:14.

Geef een reactie