Haar extentions koop je bij AliExpress!

Hair extentionsWie denkt aan haar extentions heeft een goede winkel gevonden aan AliExpress! Daar koop jij nu onder andere krulhaar en daar schrijf ik over.

Direct zien wat de haar extentions op dit moment kosten? Klik hier!

Als ik de prijs vergelijk tussen Nederland en AliExpress wint AliExpress opnieuw. Omdat dit product ook nog regelmatig in de uitverkoop is, zelfs op het moment van schrijven van deze blog. Nu is het zo dat er dankzij Black Friday zelfs ruim 51% korting zit op haar extentions.

Direct jouw haar extentions kopen? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een soort haar extentions? Bepaalde kleur? Bepaalde lengte? Iets anders dan wat ik nu heb doorgestuurd? Neem dan gerust even contact met mij op. Ik help jou dan heel graag verder.

Kopers over haar extentions

Met inmiddels 208 bestellingen en 70 beoordelingen lees ik reaties als “Geweldig”, “Love dit!” en “Altijd sceptisch, heel erg tevreden” vatten dit product mooi samen. Er is slechts een lagere score, een Nederlander die 3 uit 5 sterren geeft, 5 dit 4 uit 5 sterren geven en dan de rest die de volle 5 uit 5 sterren geven.

Wil jij alle beoordelingen lezen? Klik hier!

Voor de zekerheid heb ik ook even gekeken naar andere haar extentions, met name in andere kleuren. Daar zie ik vergelijkbaar resultaat, sommige producten die al duizenden keren zijn gekocht. Met vergelijkbare reviews en beoordelingen, sommige krijgen zelfs nog hogere cijfers!

De overige haar extentions zien? Klik hier!

Er zijn zelfs producten voor mensen die een bijzondere kleur willen gebruiken. Bijvoorbeeld blauw, rel rood of zelfs groen. AliExpress verkoopt ongeveer alles, daar kan jij gebruik van maken.

Jij over haar extentions

Dan geef ik het woord nu aan jou, de koper van dit product. Heb jij ervaring met de haar extentions of andere producten die daarmee te maken hebben? Kan jij iets zeggen over het verschil in kwaliteit tussen Nederlandse producten en producten uit China? Wat jij ook wilt zeggen, laat jouw reactie achter onder deze blog.

Heb jij nog geen beoordeling gegeven op de AliExpress website? Doe het dan hier.

Heb jij een vraag die jij aan mij persoonlijk wilt stellen? Dat mag natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met mij op via chat, email of WhatsApp. Ik reageer meestal dezelfde dag, als jij laat op de avond iets stuurt de volgende dag. Omdat het systeem het toelaat om vanuit overal ter wereld te werken kan ik jou zelfs ondersteunen als ik in het buitenland ben.

Geef een reactie