Grote uitverkoop binnenkort van start bij AliExpress!

Grote uitverkoop

Als ik ga kijken naar de kortingen die nu al aangekondigd zijn wordt dit weer een hele grote uitverkoop. AliExpress zal weer goede dagen doormaken.

Direct de grote uitverkoop bekijken? Klik hier!

De kortingen lopen letterlijk op tot 90%! Deze kortingen waren vorig jaar zo hoog dat er producten waren die letterlijk binnen enkele uren al uitverkocht waren. Vandaag deel ik de kortingen die ik tot nu toe al heb gezien. Houd wel altijd rekening met de mogelijke BTW en inklaringskosten die betaald moeten worden wanneer de douane de waarde van een product inschat als hoger dan 22 euro. Het is dan aan jou om te kopen of niet.

Bekijk de details van de grote uitverkoop! Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt over dit onderwerp is er een ruimte onder deze blog. Jij kunt daar gewoon jouw reactie achterlaten zodat jij precies weet wat jij koopt. Betaal hoe dan ook nooit te veel.

Meer over de grote uitverkoop

Ik heb deze website ooit opgezet als een project naast AlexandervanDijl.nl om mensen te helpen uit de financiƫle problemen te komen. Dat is ook de reden dat ik nog altijd nee zeg tegen Klarna en achteraf betalen. Voor mij moet er altijd een eerlijke ruil zijn. Dat is ook zo bij deze grote uitverkoop.

Kijken of er nog leuke kortingen bijzitten? Klik hier!

Een groot doel blijft ervoor te zorgen dat jij de leukste en beste producten koopt. Hoe meer ik verdien met AliExpress Nederland, hoe meer ik ook kan doen om mensen uit de klauwen van het UWV, de Gemeente en de overheid te krijgen. Ik wil dat mensen ondanks deze grote uitverkoop leren om onafhankelijk te zijn.

Bekijk de kortingen en mogelijkheden! Klik hier!

Voor alles wat jij dan verder nog wilt weten nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2019-11-04 07:02:15.

Geef een reactie