E-bike accu te koop bij AliExpress!

E-bike accu

Er zijn dagen dat ik mij nog verbaas wat AliExpress allemaal verkoopt. Vandaag bijvoorbeeld zag ik een e-bike accu die daar gewoon verkocht wordt.

Direct jouw e-bike accu bestellen? Klik hier!

Het product is overigens leverbaar vanuit Duitsland, dus jij hoeft je niet eens zorgen te maken over de hoge kosten in verband met BTW en inklaring. Dit product wordt beoordeeld met de volle 5 uit 5 sterren, waar geen enkele koper een negatieve reactie achterlaat. In het tweede deel van deze blog ga ik daar verder op in. Daar leg ik ook de voor- en nadelen uit van het kopen van een e-bike accu op deze manier.

Zien wat deze e-bike accu kost? Klik hier!

Natuurlijk zijn er mensen die vragen hebben, dus als dat bij jou ook het geval is, stel ze gerust. Mijn belangrijkste doel is dat jij alleen het juiste product koopt. In dit geval dus een product geschikt voor jouw fiets.

Kopers over de e-bike accu

Met een product van meer dan 200 euro maak ik mij soms een beetje zorgen. Als de kwaliteit namelijk niet optimaal is blijft het veel geld om weg te gooien. In dit deel van de blog kijk ik naar de reacties van enkele kopers. Mocht jij deze e-bike accu hebben gekocht en wil jij jouw mening laten horen? Dat kan gewoon onder deze blog.

Alle reacties lezen? Klik hier!

Volgens een Spaanse koper geeft de verkoper snel antwoord op vragen en om uitleg te geven welke e-bike accu nodig is. Een andere Spaanse koper praat enkele over de perfecte communicatie. Dit terwijl een Italiaanse koper niet verder komt dan het woord: “Perfect”. De rest van de kopers laten het bij de 5 uit 5 sterren en geven geen inhoudelijke reactie.

Zelf zien wat kopers schrijven over de e-bike accu? Klik hier!

Dan sta ik op het punt om deze blog weer af te sluiten. Heb jij iets wat jij nog kwijt wilt? Neem gerust contact met mij op.

Originally posted 2019-02-02 06:39:39.

Geef een reactie