Dropshipping bedrijf starten? Kijk ook bij AliExpress!

Dropshipping bedrijf starten

Wil jij een dropshipping bedrijf starten? Bekijk dan de mogelijkheden door deze blog te lezen. Mijn doel is jou te zo goed mogelijk te informeren.

Direct jouw dropshipping bedrijf starten? Klik hier!

Het mooie van een aanmelding bij AliExpress is dat jij naast de de winst die jij maakt in jouw webwinkel ook nog een commissie krijgt. Hier bij AliExpress Nederland blijf ik overigens bij enkel en alleen de commissie. Ik verkoop hier helemaal niets en lever alleen maar service. Waar jij meer te weten kunt komen over dat onderwerp is op de contact pagina. Ik help jou in alle gevallen verder.

Dropshopping bedrijf starten kan direct! Klik hier!

Ik help jou ook op een andere manier verder. Ik wil jou namelijk een platform bieden om jouw bedrijf te promoten. Deze website ontvangt al ruim duizend bezoekers per dag. Deze bezoekers zijn natuurlijk ook welkom om via jouw website te kopen. Jij kunt dan ook een gastblog plaatsen op deze blog om mensen te informeren over jouw AliExpress bedrijf.

Hoe kan ik een dropshipping bedrijf starten?

Het is niet perse makkelijk. Jij hebt namelijk wel met de EU wetgeving te maken, waar AliExpress zelf daar minder mee te maken heeft. Zo kan iemand die een product wilt retourneren dat doen binnen 14 dagen. Jij moet het geld terugbetalen, AliExpress zelf hoeft dat niet te doen. Jij kunt zo dus met kosten komen te zitten.

Meld je direct aan als AliExpress partner! Klik hier!

Wanneer jij kiest voor het starten van een eigen onderneming adviseren wij om webhosting af te nemen bij Hostinger. De oprichter helpt jou persoonlijk om de meest effectieve website op te bouwen. Vanuit AliExpress Nederland help ik klanten van Hostinger weer aan extra promotie. Jouw dropshopping bedrijf starten kan dus snel via dit kanaal.

Zelf kijken naar de mogelijkheden? Klik hier!

Heb jij vragen die jij mij wilt stellen? Neem contact op!

Originally posted 2019-07-21 07:50:59.

Geef een reactie