Draagbare stofzuiger te koop bij AliExpress!

draagbare stofzuiger

Een draagbare stofzuiger is er een die ik ook zou kunnen kopen. Voornamelijk omdat het ook nog draadloos is en dus makkelijk mee te nemen door het huis!

Direct jouw draagbare stofzuiger kopen? Klik hier!

Zoals in iedere blog ga ik ook hier kijken naar de reacties van kopers. Er zijn een paar dingen om rekening mee te houden. Ten eerste moet jij het product echt vanuit de EU laten versturen. Producten die vanuit China (of andere landen buiten de EU) worden verzonden komen in aanmerking voor BTW en inklaringskosten. Omdat ik persoonlijk echt van de overheid af wil komen de komende jaren wil ik deze kosten voor iedereen zo veel mogelijk voorkomen.

Bekijk alles over de draagbare stofzuiger online! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen over dit onderwerp, dan nodig ik jou graag uit om die onder de blog achter te laten. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Kopers over de draagbare stofzuiger

De eerste reactie die ik zie komt van een koper uit Spanje. Dat is ook het EU land waar deze draagbare stofzuiger vandaan gestuurd kan worden. Deze koper schrijft dan ook dat het product al binnen een dag in huis was. Voor Nederland zou dat iets langer duren, maar volgens de verkoper heb je het alsnog binnen een week in huis.

Zelf ook naar de reacties kijken? Klik hier!

Nederlandse kopers schrijven onder andere: “Ziet er goed uit”, “Uitstekend voor het geld”, “Goed verpakt” en ook “Binnen een week geleverd”. Allemaal zeer positief. Het gemiddelde cijfer is 4,7 uit 5 sterren, wat betekend dat er ook wat minder positieve kopers zijn van deze draagbare stofzuiger.

Bekijk de beoordelingen ook zelf! Klik hier!

Een belangrijk punt is dat jij weet wat jij koopt. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Geef een reactie