De beste AliExpress deals!

man and woman near table

AliExpress is een van de grootste online retailers ter wereld en biedt een enorm assortiment aan producten tegen zeer concurrerende prijzen. Het vinden van de beste deals op AliExpress kan echter een uitdaging zijn, aangezien er zoveel verschillende verkopers zijn die zoveel verschillende producten aanbieden. Hier zijn enkele tips om je te helpen de beste AliExpress deals te vinden.

 1. Gebruik de zoekfilters
  AliExpress heeft een handige zoekfunctie met verschillende filters. Gebruik deze filters om te zoeken naar producten die aan je specifieke behoeften voldoen, zoals prijs, kleur, maat en verzending. Dit zal je helpen om je zoekopdracht te verfijnen en sneller te vinden wat je zoekt.
 2. Kies de juiste verkoper
  Er zijn duizenden verkopers actief op AliExpress, dus het is belangrijk om zorgvuldig te kiezen bij wie je bestelt. Controleer de verkopersbeoordelingen voordat je een aankoop doet. AliExpress geeft verkopers een beoordeling op basis van de tevredenheid van klanten en de levertijd. Als een verkoper een hoge score heeft, is de kans groter dat je te maken hebt met een betrouwbare verkoper.
 3. Lees reviews
  Lees altijd de reviews van andere kopers voordat je een aankoop doet. Op AliExpress vind je vaak uitgebreide beoordelingen met foto’s van het product in gebruik. Dit kan je helpen om te bepalen of het product aan je verwachtingen voldoet en of het de prijs waard is.
 4. Maak gebruik van kortingsbonnen en aanbiedingen
  AliExpress biedt regelmatig kortingsbonnen en aanbiedingen aan. Houd deze in de gaten en gebruik ze om nog meer geld te besparen op je aankopen. Veel verkopers bieden ook kortingen aan als je meerdere producten tegelijk koopt of als je een bepaald bedrag besteedt.
 5. Kijk naar de verzendopties
  Controleer de verzendopties voordat je een aankoop doet. AliExpress biedt verschillende verzendopties aan, waaronder gratis verzending. Houd er rekening mee dat de verzendtijd kan variƫren, afhankelijk van de verzendoptie die je kiest.
 6. Wees voorzichtig met te goedkope aanbiedingen
  Hoewel AliExpress bekend staat om zijn lage prijzen, is het belangrijk om voorzichtig te zijn met te goedkope aanbiedingen. Als een prijs te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat waarschijnlijk ook. Zorg ervoor dat je onderzoek doet naar het product en de verkoper voordat je een aankoop doet.
 7. Wees op de hoogte van douanekosten
  Als je producten koopt van buiten de Europese Unie, dan kunnen er douanekosten in rekening worden gebracht. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van een bestelling en informeer jezelf over de lokale regelgeving rond douanekosten.
 8. Gebruik de AliExpress app
  De AliExpress app is handig om te gebruiken voor het winkelen op je mobiele apparaat. De app biedt toegang tot exclusieve aanbiedingen en kortingen, evenals de mogelijkheid om de status van je bestelling te controleren en meldingen te ontvangen over nieuwe aanbiedingen.
 9. Profiteer van seizoensgebonden aanbiedingen
  Op AliExpress zijn er vaak seizoensgebonden aanbiedingen, zoals Black Friday of Cyber Monday, waarbij de prijzen van veel producten sterk worden verlaagd. Profiteer van deze aanbiedingen om nog meer te besparen op je aankopen.
 10. Bestel in bulk
  Als je van plan bent om meerdere producten tegelijk te kopen, is het vaak voordeliger om ze in bulk te bestellen. Veel verkopers bieden korting aan als je meerdere stuks tegelijk bestelt.
 11. Zoek naar producten met gratis verzending
  Veel verkopers bieden gratis verzending aan voor hun producten. Zoek naar deze producten om nog meer te besparen op je aankopen.
 12. Kijk naar de ‘flash deals’
  Op AliExpress zijn er regelmatig ‘flash deals’, waarbij de prijzen van bepaalde producten voor een beperkte tijd worden verlaagd. Houd deze deals in de gaten en wees er snel bij om te profiteren van de korting.
 13. Vergelijk prijzen
  Voordat je een aankoop doet, is het altijd een goed idee om de prijzen van vergelijkbare producten bij verschillende verkopers te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de beste deal krijgt voor het product dat je wilt kopen.
 14. Wees geduldig
  AliExpress is een internationale website en de verzendtijd kan langer duren dan je gewend bent. Wees geduldig en houd rekening met de levertijd wanneer je een aankoop doet. Vaak duurt de verzending vanuit China ongeveer 2-4 weken.
 15. Kijk naar de beoordelingen van de verkoper
  Het is belangrijk om te controleren of de verkoper betrouwbaar is en goede beoordelingen heeft. Controleer altijd de beoordelingen van de verkoper voordat je een aankoop doet. Dit geeft je een indicatie van hoe tevreden eerdere klanten zijn geweest met de verkoper en de producten die ze hebben gekocht.

Met deze tips kun je de beste AliExpress deals vinden en geld besparen op je aankopen. Wees altijd voorzichtig bij het kopen van producten online en zorg ervoor dat je onderzoek doet voordat je een aankoop doet. Blijf op de hoogte van aanbiedingen en kortingsbonnen om nog meer te besparen op je AliExpress aankopen. Veel succes en plezier met winkelen!

Originally posted 2023-02-20 06:28:57.

Geef een reactie