Complete gereedschapskist, geleverd vanuit Spanje!

Complete gereedschapssetWie een complete gereedschapskist koopt met schroevendraaiers, hamer, tangen, enzovoort denkt niet direct AliExpress. Nu wel!

Zien wat deze complete gereedschapskist nu kost? Klik hier!

Natuurlijk zit er bij deze complete gereedschapskist ook een meetlint om de set helemaal af te maken. Een waterpas, inbussleutels, pluggen en schroeven maken ook onderdeel uit van deze set.

De complete gereedschapskist bekijken? Klik hier!

Voor wie vragen heeft of op zoek is naar specifieke onderdelen stel ik jou graag in de gelegenheid om contact met mij op te nemen. Vragen staat natuurlijk altijd vrij. Ik help jou dan om het gereedschap te vinden waar jij naar op zoek bent. Natuurlijk kijk ik daarbij ook naar de prijs en de kwaliteit.

Voordeel van een complete gereedschapskist uit Spanje?

Levering vanuit Spanje betekend dat het vanuit binnen de EU wordt verzonden. Daarmee wordt jij dus niet geconfronteerd met BTW en inklaringskosten, die jij anders wel zou moeten betalen. Daar komt nog bij dat de basisprijs vanuit Spanje ook al een stuk lager is.

Dit product direct kopen? Klik hier!

Laat ik dan ook even kijken naar de 35 reacties en het totale oordeel van 4,8 uit 5. Met dit oordeel lijkt het erop dat de kwaliteit van deze set uitstekend is. Laat ik even kijken naar een paar reacties. Omdat er nog geen Nederlandse kopers waren die een beoordeling hebben achtergelaten kijk ik even naar de algemene reacties. Zoals bijvoorbeeld: “Gemiddelde kwaliteit, maar de set is het waard” van een koper uit Rusland. Een andere koper schrijft simpelweg “Super!”. Tot slot zijn er nog kopers die zeggen dat het al binnen een week werd geleverd. Dit is uitzonderlijk snel voor AliExpress.

Alle reacties van kopers lezen? Klik hier!

Dan als afsluiting voor deze blog, heb jij dit product gekocht en wil jij er iets over zeggen? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Zo kunnen ook toekomstige kopers een oordeel geven.

Geef een reactie