Projecten van VraagAlex.com voor een eerlijke wereld

Projecten

De wereld gaat achteruit. Daarom start ik diverse projecten om duidelijkheid te geven,. Ik wil dat jij weet dat er andere mogelijkheden zijn.

Meer weten over de doelen en projecten? Klik hier!

Wat natuurlijk extreem belangrijk is, jij moet weten hoe de overheid daadwerkelijk in elkaar steekt. Er moet zo extreem veel gebeuren om de wereld eerlijk te krijgen. Alles wat overheid heet, of het nu VVD, SP, PVDA, CDA, PVV of welke partij dan ook is, het blijft een manier om ons als burgers klein te houden. Daarover komt natuurlijk heel veel extra informatie die jij mogelijk nodig hebt om zelf projecten te starten.

Klaar om zelf jouw projecten te starten? Klik hier!

Verder ben ik natuurlijk altijd bezig om dichterbij de eerlijke wereld te komen. Natuurlijk mag jij nog gewoon een bestelling plaatsen op de AliExpress website. Mijn grootste doel is de wereld echt op een niveau te krijgen van openheid en eerlijkheid.

Werk mee aan de projecten

Er zijn altijd manieren om een bijdragen te leveren. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Zijn er projecten die jij onder de vlag van VraagAlex.com op wilt starten? Laat het mij gewoon weten. Mijn laatste grote doel was een einde te maken aan dure 0900-nummers. Dat is gelukt, nu gaan we door naar een volgende stap.

Vragen over de mogelijkheden? Klik hier!

Natuurlijk mag jij ook vragen stellen over alles wat jij wilt weten. Mijn doel is en blijft jou te helpen. Dat zal ook niet veranderen. Alle projecten die ik start hebben dat als doel.

Bekijk de mogelijkheden die Scientology mee heeft gegeven! Klik hier!

Daarmee sluit ik deze blog af. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie, alles wat jij wilt schrijven is van harte welkom.

Originally posted 2020-01-29 08:32:12.

Coronavirus, feit of fictie? Wie maakt jou bang?

Coronavirus

Heb jij vertrouwen in de overheid? Geloof jij in de Nederlandse Propaganda Omroep of heb jij ook twijfels bij het Coronavirus? Deze blog gaat daarover.

Bekijk de video over waarom het Coronavirus bestaat! Klik hier!

Juist! Angst creëren! En om de paar jaar komt er weer een nieuw virus bij. Weet je nog de varkensgriep van 2009? Bisphenol A (BPA) van 2000? Of wellicht het gevaar van Chinees speelgoed uit 2007? Natuurlijk transvetten, vogelgriep, SARS en ik kan nog wel even doorgaan. Wat komt overeen in al deze angsten? Ze zijn gecreëerd door de nieuwsmedia! Er is geen Coronavirus, net als dat er geen Sars, vogelgriep of varkensgriep is geweest.

Weten waar het Coronavirus vandaan komt? Bekijk deze video!

Wil jij hier iets aan toevoegen? Voel je vrij! Iedere reactie mag geplaatst worden onder deze blog en helpt mij om meer en betere inhoud te kunnen schrijven waar jij blij van wordt. Mijn doel is jou te helpen. Voel je daarom ook altijd vrij om contact met mij op te nemen.

Wat is het Coronavirus?

Volgens de nieuwsmedia (en Wikipedia) is het Coronavirus iets wat gevaarlijk is voor dieren en in extreme gevallen mogelijk zelfs dodelijk voor mensen. Dat je dit in het nieuws hoort is logisch. Nieuws verkoopt door onder andere mensen bang te maken.

Weten waarom het nieuws vaak negatief is? Klik hier!

Volgens de nieuwsmedia komt het Coronavirus uit China. Net als voorgaande jaren is het hier weer iets wat vanuit een ver land zou moeten komen. Dit wordt gedaan om het moeilijk te maken om het daadwerkelijk te kunnen bevestigen.

Leer hoe het nieuws lezers en kijkers trekt! Klik hier!

Heb jij iets wat jij toe wilt voegen over dit onderwerp? Laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Iedere vraag en iedere reactie is welkom.

Originally posted 2020-01-26 21:52:44.

Klantenservice specialist nodig? Neem contact op!

Enkele jaren geleden schreef ik een boek: “Mag het ietsje meer zijn?” over het krijgen van goede service van Nederlandse bedrijven.

Mijn telefoonnummer is 010 200 6666 en is op dit moment enkel voor AliExpress vragen. Via email kan je contact opnemen via [email protected].

Originally posted 2020-01-11 18:05:44.

Ziggo alternatief nummer, bestaat dat nog?

Ziggo alternatief

Enkele jaren geleden had ik een vergelijkbare website met deze. Daarop bood ik onder andere een Ziggo alternatief nummer aan.

Direct het Ziggo alternatief nummer vinden? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is de vragen te beantwoorden die jij hebt. Het alternatieve telefoonnummer is 088 1 212 817. Mocht dit een onderwerp zijn wat ik vaker terug ga zien dan zal de website terugkomen onder de naam VraagAlex.com. Iedere vraag en ieder bericht is absoluut meer dan welkom. Hoe meer je wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Vanzelfsprekend beantwoord ik de vragen waar jij antwoord op wilt hebben.

Is het Ziggo alternatief nummer bereikbaar? Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou heel graag uit om een bericht achter te laten. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Vanzelfsprekend help ik jou heel erg graag verder met al jouw vragen.

Waarom een Ziggo alternatief nummer?

Dat is eenvoudig. Alle ‘standaard’ klantenservicenummers, dus 0900 en 0800 zijn niet telefonisch bereikbaar vanuit het buitenland. Normale telefoonnummers zijn dat wel. Nu is het Ziggo alternatief nummer een 088-nummer wat niet altijd bereikbaar is vanuit het buitenland. Mijn doel blijft dit bedrijf bereikbaar te maken.

Gewoon een abonnement bestellen? Klik hier!

Het is natuurlijk belangrijk voor een bedrijf om bereikbaar te zijn. Ik kies er zelf voor om zaken te doen via een bedrijf wat telefonie op een goedkope manier aan te bieden. Mogelijk maak ik ook voor deze website weer een doodverbindnummer.

Bekijk alles over het abonnement! Klik hier!

Heb jij vragen of ben jij op zoek naar een ander achterliggend nummer, laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Ik zal natuurlijk blijven kijken naar wat jij zoekt. Op die manier kan ik jou een compleet en duidelijk beeld geven. Voor andere vragen neem je natuurlijk even contact met mij op.

Originally posted 2020-01-06 07:05:24.

0900 alternatief terug op VraagAlex.com!

0900 alternatief

Enige tijd geleden ben ik gestopt met de website die een 0900 alternatief aan wilden bieden voor klanten die die nummers niet kunnen bellen.

Waar je een 0900 alternatief kunt vinden? Klik hier!

Het doel voor die website is jou te helpen aan normale telefoonnummers zodat jij alle bedrijven gewoon kunt bereiken. De website biedt een advertentieplatform aan waar bedrijven gratis op kunnen adverteren. Ziggo bijvoorbeeld. Dat is het eerste bedrijf wat ik op de website heb geplaatst. Klanten vragen naar aan manier om de klantenservice te bereiken via een normaal telefoonnummer. Die zijn helaas niet zo makkelijk te vinden.

Bekijk het 0900 alternatief! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt over de nieuwe website nodig ik jou uit om een email te sturen naar [email protected]. Ook met de telefoonnummers help ik jou natuurlijk graag verder. Het doel is telefoonnummers van ieder bedrijf online te zetten zodat die ook makkelijk te vinden zijn.

Waarom een 0900 alternatief?

Alle nummers die met 08 of 090 beginnen zijn vooral vanuit het buitenland slecht te bereiken. Daarom heb ik de website al eerder gemaakt en biedt ik nu opnieuw een 0900 alternatief aan. Uiteindelijk met het doel om volledige transparantie te geven in de schimmige wereld van telecom en bereikbaarheid.

Direct de nieuwe website bekijken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik daar weer duizenden bedrijven op krijgen. Net als de oude website, alleen voorlopig zonder doorverbind service. Die komt mogelijk wel terug, maar voor nu nog even niet. Het 0900 alternatief gaat wel terugkeren.

Bekijk de informatie! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook om antwoord te krijgen op vragen die jij hebt. Via de website bellen.vraagalex.com kan jij de website ook altijd bezoeken en telefoonnummers opzoeken. Jij kunt ook helpen door mij te vertellen welke telefoonnummers van welke bedrijven jij nog zoekt. Ik help jou hoe dan ook verder.

Originally posted 2020-06-07 10:26:13.