Klantenservice specialist nodig? Neem contact op!

Enkele jaren geleden schreef ik een boek: “Mag het ietsje meer zijn?” over het krijgen van goede service van Nederlandse bedrijven.

Mijn telefoonnummer is 010 200 6666 en is op dit moment enkel voor AliExpress vragen. Via email kan je contact opnemen via [email protected].

Originally posted 2020-01-11 18:05:44.

Ziggo alternatief nummer, bestaat dat nog?

Ziggo alternatief

Enkele jaren geleden had ik een vergelijkbare website met deze. Daarop bood ik onder andere een Ziggo alternatief nummer aan.

Direct het Ziggo alternatief nummer vinden? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is de vragen te beantwoorden die jij hebt. Het alternatieve telefoonnummer is 088 1 212 817. Mocht dit een onderwerp zijn wat ik vaker terug ga zien dan zal de website terugkomen onder de naam VraagAlex.com. Iedere vraag en ieder bericht is absoluut meer dan welkom. Hoe meer je wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Vanzelfsprekend beantwoord ik de vragen waar jij antwoord op wilt hebben.

Is het Ziggo alternatief nummer bereikbaar? Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou heel graag uit om een bericht achter te laten. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou kan helpen. Vanzelfsprekend help ik jou heel erg graag verder met al jouw vragen.

Waarom een Ziggo alternatief nummer?

Dat is eenvoudig. Alle ‘standaard’ klantenservicenummers, dus 0900 en 0800 zijn niet telefonisch bereikbaar vanuit het buitenland. Normale telefoonnummers zijn dat wel. Nu is het Ziggo alternatief nummer een 088-nummer wat niet altijd bereikbaar is vanuit het buitenland. Mijn doel blijft dit bedrijf bereikbaar te maken.

Gewoon een abonnement bestellen? Klik hier!

Het is natuurlijk belangrijk voor een bedrijf om bereikbaar te zijn. Ik kies er zelf voor om zaken te doen via een bedrijf wat telefonie op een goedkope manier aan te bieden. Mogelijk maak ik ook voor deze website weer een doodverbindnummer.

Bekijk alles over het abonnement! Klik hier!

Heb jij vragen of ben jij op zoek naar een ander achterliggend nummer, laat gewoon een reactie achter onder deze blog. Ik zal natuurlijk blijven kijken naar wat jij zoekt. Op die manier kan ik jou een compleet en duidelijk beeld geven. Voor andere vragen neem je natuurlijk even contact met mij op.

Originally posted 2020-01-06 07:05:24.

0900 alternatief terug op VraagAlex.com!

0900 alternatief

Enige tijd geleden ben ik gestopt met de website die een 0900 alternatief aan wilden bieden voor klanten die die nummers niet kunnen bellen.

Waar je een 0900 alternatief kunt vinden? Klik hier!

Het doel voor die website is jou te helpen aan normale telefoonnummers zodat jij alle bedrijven gewoon kunt bereiken. De website biedt een advertentieplatform aan waar bedrijven gratis op kunnen adverteren. Ziggo bijvoorbeeld. Dat is het eerste bedrijf wat ik op de website heb geplaatst. Klanten vragen naar aan manier om de klantenservice te bereiken via een normaal telefoonnummer. Die zijn helaas niet zo makkelijk te vinden.

Bekijk het 0900 alternatief! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt over de nieuwe website nodig ik jou uit om een email te sturen naar [email protected]. Ook met de telefoonnummers help ik jou natuurlijk graag verder. Het doel is telefoonnummers van ieder bedrijf online te zetten zodat die ook makkelijk te vinden zijn.

Waarom een 0900 alternatief?

Alle nummers die met 08 of 090 beginnen zijn vooral vanuit het buitenland slecht te bereiken. Daarom heb ik de website al eerder gemaakt en biedt ik nu opnieuw een 0900 alternatief aan. Uiteindelijk met het doel om volledige transparantie te geven in de schimmige wereld van telecom en bereikbaarheid.

Direct de nieuwe website bekijken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik daar weer duizenden bedrijven op krijgen. Net als de oude website, alleen voorlopig zonder doorverbind service. Die komt mogelijk wel terug, maar voor nu nog even niet. Het 0900 alternatief gaat wel terugkeren.

Bekijk de informatie! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook om antwoord te krijgen op vragen die jij hebt. Via de website bellen.vraagalex.com kan jij de website ook altijd bezoeken en telefoonnummers opzoeken. Jij kunt ook helpen door mij te vertellen welke telefoonnummers van welke bedrijven jij nog zoekt. Ik help jou hoe dan ook verder.

Originally posted 2020-06-07 10:26:13.