0900 alternatief terug op VraagAlex.com!

0900 alternatief

Enige tijd geleden ben ik gestopt met de website die een 0900 alternatief aan wilden bieden voor klanten die die nummers niet kunnen bellen.

Waar je een 0900 alternatief kunt vinden? Klik hier!

Het doel voor die website is jou te helpen aan normale telefoonnummers zodat jij alle bedrijven gewoon kunt bereiken. De website biedt een advertentieplatform aan waar bedrijven gratis op kunnen adverteren. Ziggo bijvoorbeeld. Dat is het eerste bedrijf wat ik op de website heb geplaatst. Klanten vragen naar aan manier om de klantenservice te bereiken via een normaal telefoonnummer. Die zijn helaas niet zo makkelijk te vinden.

Bekijk het 0900 alternatief! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt over de nieuwe website nodig ik jou uit om een email te sturen naar [email protected]. Ook met de telefoonnummers help ik jou natuurlijk graag verder. Het doel is telefoonnummers van ieder bedrijf online te zetten zodat die ook makkelijk te vinden zijn.

Waarom een 0900 alternatief?

Alle nummers die met 08 of 090 beginnen zijn vooral vanuit het buitenland slecht te bereiken. Daarom heb ik de website al eerder gemaakt en biedt ik nu opnieuw een 0900 alternatief aan. Uiteindelijk met het doel om volledige transparantie te geven in de schimmige wereld van telecom en bereikbaarheid.

Direct de nieuwe website bekijken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik daar weer duizenden bedrijven op krijgen. Net als de oude website, alleen voorlopig zonder doorverbind service. Die komt mogelijk wel terug, maar voor nu nog even niet. Het 0900 alternatief gaat wel terugkeren.

Bekijk de informatie! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook om antwoord te krijgen op vragen die jij hebt. Via de website bellen.vraagalex.com kan jij de website ook altijd bezoeken en telefoonnummers opzoeken. Jij kunt ook helpen door mij te vertellen welke telefoonnummers van welke bedrijven jij nog zoekt. Ik help jou hoe dan ook verder.

Originally posted 2020-06-07 10:26:13.

Geef een reactie