Buddha schilderij gekocht bij AliExpress: Let op met de kosten!

Buddha schilderijVandaag zag ik een bestelling op de AliExpress website, waarbij een Buddha schilderij werd gekocht voor een prijs van iets meer dan 50 euro. Op zich een prima prijs voor het product, echter kunnen daar mogelijk nog BTW en inklaringskosten bijkomen, waardoor het product een stuk duurder wordt.

Wil jij direct het Buddha schilderij kopen? Klik hier!

Er zijn ook versies van onder de 22 euro, waardoor jij geen BTW en inklaringskosten hoeft te betalen. Met zo’n 15 euro inklaringskosten ongeacht de waarde van de bestelling kunnen deze extra kosten flink oplopen.

Kan ik een Buddha schilderij 3-luik opsplitsen?

Vaak kan dat inderdaad. Zo bestel jij dus niet 1 3-luik van 50 euro, maar 3 van iets minder dan 20 euro en voorkom jij de extra kosten. Klik hier om te zien of dat ook voor jouw Buddha schilderij mogelijk is.

Lijkt het in eerste instantie niet mogelijk, neem dan contact op met de verkoper nadat jij de order hebt geplaatst. De verkoper bereik je direct via https://s.click.aliexpress.com/e/iqj6yfm nadat jij jouw bestelling hebt geplaatst.

Wil jij voor het plaatsen van jouw bestelling contact? Via https://s.click.aliexpress.com/e/bEamu76 heb jij direct contact met de klantenservice. Deze kan jou niet inhoudelijk helpen met een bestelling, maar kan jou wel op weg helpen naar een mogelijke oplossing.

Hoe kan AlexandervanDijl.nl mij helpen?

Alexander van Dijl International krijgt dagelijks tientallen vragen (en klachten) over AliExpress en helpt jou graag aan een oplossing.

Door via VRLX.ga/ali te bestellen helpt jij mij om deze gratis dienst in de lucht te houden. Daarbij mag jij als dank gratis gebruikmaken van de premium service ter waarde van 30 euro voor eventuele problemen met bestellingen.

Wil jij jouw klacht of ervaring delen? Doe dat dan via het reactieformulier onder deze blog. Door jouw reactie te delen help jij mij ook weer omdat ik dan meer blogs en berichten kan schrijven met de informatie die jij wilt vinden.

Geef een reactie