Blogger worden? Leer hoe bij AliExpress Nederland!

blogger worden

In deze blog wil ik jou uitleggen hoe blogger worden voor iedereen mogelijk is en hoe ook iedereen er goed geld mee kan verdienen.

Direct blogger worden? Klik hier!

Omdat ik een handleiding heb geschreven kan je zo alle stappen volgen die nodig zijn om zelf jouw eigen blog te starten. Er zijn een paar basis begrippen die van belang zijn. Ik praat dan over termen als SEO en keywords. Voor geld verdienen praat ik over termen als affiliate marketing en sponsoring. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Wil jij helemaal vanuit het niets beginnen? Dan heb ik twee mogelijkheden voor jou!

Ga nu blogger worden! Klik hier!

Als jij direct wilt starten en toch nog wat vragen hebt, neem gerust contact met mij op. Ik kijk ook graag naar jouw blog zodat ik jou kan helpen om meer succes te bereiken. Voor alles wat je wilt weten mag je altijd vragen stellen.

Hoe kan ik blogger worden?

Ik heb een 3-daagse cursus waarin jij alle ins-en-outs leert voor het maken van een succesvolle blog. Deze blog alleen al levert zo’n 2500 euro per maand op, met uitschieters naar boven. Voor de 3-daagse cursus vraag ik 1975 euro inclusief BTW per persoon.

Direct blogger worden? Klik hier!

Als jij deel wilt nemen aan de cursus, maar het geld niet hebt, dan heb ik ook een alternatief. Jij kunt namelijk ook blogger worden (met de cursus) door de eerste module gratis te volgen en dan 100 blogs te schrijven volgens de structuur die ik jou geef. Daarvoor heb ik maandelijks maximaal 2 plekken beschikbaar.

Ga direct blogger worden! Klik hier!

Wegens de overheidsmaatregelen rondom het virus kan ik de cursus momenteel alleen op afstand geven. Ik vind het wel erg leuk als jij deel wilt nemen, dus laat jouw reactie achter onder de deze blog als jij mee wilt doen.

Originally posted 2020-10-22 09:20:02.

Geef een reactie