Black friday uitverkoop ook bij AliExpress!

black friday

Nadat de Singles Day over is komen waaien vanuit China is het binnenkort black friday. Direct na het weekend volgt de cyber monday voor digitale producten.

Direct de black friday aanbiedingen bekijken? Klik hier!

Tijdens deze uitverkoop zijn er enorm veel aanbiedingen. Deze kunnen enorm oplopen. Hoewel ik niet zulke enorme verkoopcijfers verwacht van deze uitverkoop verwacht ik wel weer een hele goede verkoopdag. Houd ook bij de uitverkoop wel altijd rekening met de mogelijke BTW en inklaringskosten. Mijn doel is jou een duidelijk en compleet beeld te geven van alles wat jij wilt kopen. Ik sta ook open voor alle vragen.

De black friday deals zijn er voor jou! Klik hier!

Veel verkopers hebben de prijzen al bekend gemaakt. Wil jij iets weten over de aankomende afprijzingen? Laat gewoon een reactie achteronder de blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen.

Meer over black friday

Black friday is een Amerikaanse vrije dag. Het is de dag na ‘Thanksgiving’, een dag dat de meeste werknemers in Amerika vrij hebben. Het is natuurlijk wel zo dat de kortingen in Amerika veel verder oplopen dan hier. In Nederland gebruiken we alleen de naam als verkoopargument.

Zelf de black friday deals bekijken? Klik hier!

Natuurlijk kan het zo zijn dat jij een product ziet wat jij wilt kopen en voor de kerst binnen wilt hebben. Dat is via Aliexpress mogelijk maar zeker niet te garanderen. Met de enorme verkoopcijfers in november hebben ook de postbedrijven het extra druk. Hoe het gaat zijn met de black friday aanbiedingen moet ik nog gaan zien.

Bekijk alle kortingen online! Klik hier!

Tot slot wil ik jou ook vragen om de ervaringen te delen. Heb jij een geweldige deal? Of heb jij iets wat jij wilt delen? Doe het gewoon onder deze blog. Hoe meer ik jou vertel, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Geef een reactie