AliExpress factuur ontvangen? Lees verder!

aliexpress factuur

Wil jij een AliExpress factuur ontvangen? Dat gaat helaas niet. Mocht jij het nodig hebben voor jouw boekhouding, maak dan zelf een inkoopfactuur.

Zelf een AliExpress factuur maken? Klik hier!

Natuurlijk is het zo dat jij geen BTW betaalt aan AliExpress. Wel betaal jij mogelijk BTW en inklaringskosten. Op dat moment ontvang je de factuur van PostNL, DHL of van het afhaalpunt. Die kan je natuurlijk wel gebruiken. Ik schrijf deze blog vanuit Marokko, waar ik op dit moment op vakantie ben. Daar is het BTW tarief aanzienlijk lager dan in Nederland. Ik heb ook sterk de indruk dat er flink veel minder wordt betaald aan inkomstenbelasting.

Maak jouw AliExpress factuur zelf! Klik hier!

Heb jij dan verder nog vragen, reacties of opmerkingen, laat gerust een reactie achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn doel is dat jij precies weet hoe jij problemen op kunt lossen.

Meer over de AliExpress factuur

Vanuit China zijn de regels heel erg anders dan in Nederland. Hoe meer jij wilt weten over dit onderwerp, hoe belangrijker het ook is om jouw vragen te stellen. Mijn doel voor deze blog is complete duidelijkheid te geven. Of jij nu een AliExpress factuur wilt ontvangen of niet.

Direct de problemen oplossen? Klik hier!

Zijn er ander vragen waar jij graag antwoord op wilt hebben? Laat het mij vooral weten. Mijn doel is deze blog meer te vullen met inhoudelijke informatie en minder met algemene vragen, reacties en opmerkingen over producten. De AliExpress factuur is een vraag die regelmatig terugkeert.

Bekijk alle problemen zelf! Klik hier!

Heb jij nog dingen die jij graag wilt melden? Doe dat gewoon onder de blog. Hoe meer vragen en hoe meer opmerkingen, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is dat jij uiteindelijk de service gaat krijgen die jij mag verwachten.

Originally posted 2020-01-12 11:34:19.

Geef een reactie