AliExpress Bespaartip! Bestel alles los van elkaar!

AliExpress BespaartipVandaag bestelde iemand voor ruim 44 dollar aan enveloppen. Niets bijzonders, gewoon enveloppen om post mee te versturen. Het vervelende van deze bestelling is dat er vanwege de hoge orderwaarde mogelijk BTW en inklaringskosten bijkomen. De AliExpress bespaartip van vandaag: Bestel nooit voor meer dan 22 euro!

Wanneer deze order opgesplitst zou zijn in 2 of 3 zendingen loopt de gene die deze enveloppen heeft besteld geen risico. Geen kans op extra kosten, en de verzending van een losse order kost evenveel als bestellen van een grote order, namelijk helemaal niets!

De AliExpress bespaartip is eenvoudig! Blijf altijd onder de 22 euro. De rest van deze blog gaat over andere manieren om minder te betalen voor alles wat je koopt bij deze webwinkel.

Wil jij de allerbeste deal? Ga naar VRLX.ga/ali voor de hoogste kortingen en acties.

Welke AliExpress Bespaartip is nog meer goed om rekening mee te houden?

Mijn doel is de lezers van deze blog te helpen de beste ervaring te krijgen uit de website. Daarom is ook de premium service beschikbaar voor mensen via via de link VRLX.ga/ali bestellingen plaatsen. Voor wie ervoor kiest om buiten VRLX.ga/ali te bestellen zijn er wel kosten aan verbonden.

De volgende AliExpress Bespaartip die ik toch even met jou wil delen is deze. Laat het altijd weten wanneer jij binnen 60 dagen jouw bestelling niet ontvangt. Dat is de termijn waarbinnen jij van de “Buyer Protection” of wel “Kopers bescherming” gebruik kunt maken. Na deze termijn heeft de verkoper het geld en geen plicht meer om nog te leveren of problemen op te lossen.

Garantie is vanuit een Chinese webwinkel ook totaal anders geregeld dan bij ons in Nederland. Past een kledingstuk niet, dan mag je het op eigen kosten terugsturen naar China, wat vaak meer kosten met zich meebrengt dan direct een nieuw product te bestellen.

Heb jij een AliExpress bespaartip die jij wilt delen? Laat jouw reactie dan vooral achter onder deze video.

Originally posted 2018-03-09 21:25:22.

2 gedachten over “AliExpress Bespaartip! Bestel alles los van elkaar!

  1. Joke Lam Beantwoorden

    Hallo.
    Ik weet niet of ik het hier kan vragen maar,ik had een vraagje over Alie Express.Ik heb alles betaald,en nu was m,n pakje bijna hier,en nu word het geannuleerd door Alie Express.wat is daar aan te doen?
    Groetjes Joke Lam.

Geef een reactie