AliExpress account geblokkeerd, wat nu?

Aliexpress account geblokkeerdIs jouw AliExpress account geblokkeerd? Vervelend! Maar zeker op te lossen. In deze blog leer jij de exacte stappen die jij kunt zetten om jouw account te deblokkeren.

In de basis ga je naar https://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb en klik je op “Wachtwoord vergeten”, door de stappen te doorlopen wordt jouw account meestal geblokkeerd.

Er zijn helaas nog wel problemen die niet met deze simpele stappen te verhelpen zijn, daarover gaat de rest van deze blog.

Kom jij er ondanks de tips nog niet uit? Neem dan even contact op via chat, email of WhatsApp.

AliExpress account geblokkeerd, wat zijn de stappen?

Er zijn een paar stappen die jij kunt volgen, afhankelijk van welke foutmelding jij te zien krijgt.

De eerste stap, die 90% van alle problemen oplost is te gaan naar https://s.click.aliexpress.com/e/mIE6eQb en daar te klikken op “Wachtwoord vergeten” of “Forgot password“. Voer jouw e-mailadres in en volg de instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Mogelijk moet je daarna ook nog jouw telefoonnummer bevestigen, meestal kan je daarna gewoon weer in jouw account.

Lukt het met die stappen ook niet, dan wordt het lastiger. Als je naar https://s.click.aliexpress.com/e/JEuVb2f gaat kan je een nieuwe account aanmaken. Daarvoor zal je wel gebruik moeten maken van een ander e-mailadres dan het adres wat je eerder gebruikte.

Kom jij er ook op deze manier niet uit? Dan heb ik als laatste optie nog de premium service, waarbij ik de mogelijkheid heb om problemen namens jou op te lossen. Wil jij zonder extra kosten gebruikmaken van de premium service? Bestel dan altijd via https://vandijl.ga/ali. Jij hoeft dan niets te betalen voor deze service.

Heb jij andere vragen?

Stel jouw overige vragen gewoon via chat of laat jouw reactie achter onder dit bericht. Ik lees alle berichten persoonlijk en help jou natuurlijk ook graag.

Vooral de nieuwe contactmogelijkheid via WhatsApp blijkt de laatste tijd heel erg populair te zijn.

Originally posted 2018-03-21 09:08:05.

Eén gedachte over “AliExpress account geblokkeerd, wat nu?

Geef een reactie