AliEx of AliExpress en veel voorkomende problemen!

AliEx

Wanneer je zoekt op AliEx is het natuurlijk de bedoeling dat je op de AliExpress website uitkomt. Deze blog gaat problemen toelichten.

Direct een bestelling plaatsen bij AliEx? Klik hier!

Mijn doel is altijd mensen te helpen. Daarom is dit ook niet mijn enige website. Mijn naam is Alexander van Dijl, met de bijbehorende website AlexandervanDijl.nl. Daarnaast heb ik enkele jaren geleden een website gehad om 0900-nummers te kunnen omzeilen. Die website heb ik ook weer nieuw leven gegeven. Dat is Bellen.VraagAlex.com. Dit alles natuurlijk naast deze AliEx website, met problemen die voorkomen. Problemen met betalen, verzenden, enzovoort. Meer in het tweede deel van deze blog.

Bekijk de AliEx website! Klik hier!

Voor alle vragen ben je altijd welkom om contact met mij op te nemen. Iedere vraag is natuurlijk welkom. Het beste laat je de vraag achter als reactie onder deze blog, zodat ik jou zo goed mogelijk kan blijven helpen.

Welke problemen zijn er met AliEx

Natuurlijk deel ik de nodige problemen. Het grootste probleem van de laatste tijd is iDEAL. Deze betaalmethode levert al jaren problemen. Het grote probleem met iDEAL is het gebrek aan veiligheid. AliEx gebruikt de betaalmethode via een tussenpersoon. Dit heeft als resultaat dat geld van een mislukte bestelling handmatig teruggehaald moet worden.

Direct iets bestellen? Klik hier!

Een ander probleem wat voorkomt is dat een adres niet goed in het systeem staat. Vooral een woonplaats die verkeerd staat. Of een gemeente die is ingevuld in plaats van de werkelijke woonplaats. Via AliEx is het gelukkig wel eenvoudig op te lossen.

Bekijk wat jij kunt kopen! Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook met andere problemen graag verder. Laat mij weten welke problemen jij hebt door een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook weer kan helpen.

Geef een reactie