Ali Express Nederland en bestellen uit China!

Ali Express Nederland

Op deze pagina schrijf ik over Ali Express Nederland. Feitelijk deze blog, waar ik jou help om om op de juiste manier bestellingen te plaatsen.

Direct via Ali Express Nederland iets bestellen? Klik hier!

Voor mij is het doel voor deze blog jou te helpen. Heb jij een probleem met een bestelling of een product wat je hebt gekocht, voel je altijd vrij om contact met mij op te nemen. Vragen staat natuurlijk vrij. Daar komt bij dat ik in het tweede deel van deze blog graag deel waar mensen zoal problemen mee hebben met de Chinese webwinkels. Zelfs Wish zal daarbij aan bod komen.

Bekijk Ali Express Nederland! Klik hier!

Nu is het zo dat er vragen zijn die ook voor meerdere mensen van toepassing zijn. Voel je daarom bijzonder vrij om een reactie achter te laten onder deze blog. Met die reacties kunnen ook andere mensen meelezen en help jij ook anderen.

Klachten over Ali Express Nederland

Vorige week nog kreeg ik een bericht dat ik binnenkort iets hoor van de rechtbank in Arnhem. Die persoon heb ik natuurlijk direct geïnformeerd dat ik in Utrecht woon en dat ik daar dus ook gedagvaard moet worden. Natuurlijk leg ik daar ook uit dat ik enkel marketing doe voor de Chinese webwinkel.

Zelf een bestelling plaatsen? Klik hier!

Uiteindelijk ben ik hier wel uit eigen beweging om jou te helpen. Wat ik wil bereiken is dat jij jouw vragen gewoon in het Nederlands kunt stellen. Omdat ik deze site nog geheel alleen draai duurt het soms even voordat ik antwoord kan geven. Ali Express Nederland is een initiatief van Alexander van Dijl.

Bekijk hoe jij kunt bestellen! Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is jou gewoon te helpen. Dat ik daar geld aan verdien lijkt mij ook heel logisch. Mocht jij daar een andere mening over hebben, laat gerust een reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2020-06-28 06:39:22.

Geef een reactie