Verlichting te koop bij AliExpress!

Verlichting

Ben jij op zoek naar verlichting? Of het nu gaat om iets voor de kerst of uit noodzaak, AliExpress verkoopt het allemaal. Meer informatie in deze blog.

Direct jouw verlichting bestellen? Klik hier!

Voor het tweede deel van deze blog ga ik kijken naar de beoordelingen op het best verkochte product. Beoordeeld met 4,8 uit 5 sterren, waar deze verkoper op 97,1% van alle producten dit cijfer ook weet te krijgen. Natuurlijk ga ik kijken waarom deze verlichting zo hoog wordt beoordeeld. Daarnaast kijk ik ook naar de reacties van kopers die minder tevreden zijn. Dit om een compleet beeld aan jou te geven.

Bestel jouw verlichting direct online! Klik hier!

Mocht jij dan vragen hebben of op zoek zijn naar een specifiek product? Neem gerust contact met mij op. Ik help jou dan heel graag persoonlijk verder. Natuurlijk kan jij ook jouw reactie achterlaten onder deze blog. Met jouw reactie kan ik jou ook verder helpen.

Kopers over de verlichting

Hoewel iedere soort verlichting anders is ga ik nu wel kijken naar 1 specifieke product. Het best verkochte product met reacties als: “Erg mooi”, “Geweldig product”, “Binnen 4 weken ontvangen” en “Zeer goede kwaliteit”. Dat zijn natuurlijk de positieve reacties, ik zal zo ook even stilstaan bij de klagers over dit product.

Zelf alle reacties doornemen? Klik hier!

Laten we dan even stilstaan bij de klagende kopers. Dit zijn er slechts 8, in vergelijking met de 576 kopers die een positieve beoordeling schrijven. Een koper van deze verlichting geeft aan een verkeerde kleur te hebben ontvangen. Een andere koper heeft een defect product ontvangen. Nog een die een goed verpakte set heeft ontvangen waarvan 1 ster kapot was.

Direct alle reacties van deze verlichting bekijken? Klik hier!

Als jij dan nog andere vragen hebt, laat het mij gerust weten. Een reactie is altijd welkom onder dit bericht. Door jouw reactie te plaatsen kan ik betere blogs schrijven zodat jij betere producten kunt kopen.

Geef een reactie