Telefonische klantenservice van AliExpress?

Telefonische klantenservice

Steeds meer mensen willen bellen met AliExpress Nederland. Daarom heb ik voor het komend jaar de intentie om de telefonische klantenservice op te starten.

Heb jij ervaring met een telefonische klantenservice? Klik hier!

Nu is het natuurlijk zo dat ik mensen nodig heb om dit voor elkaar te krijgen. Naast mensen is er natuurlijk ook geld nodig om de mensen te betalen. Met de criminaliteit van onze overheid wordt ruim 50% van de inkomsten gestolen door verplichte verzekeringen en inkomstenbelasting. Dat geld moet er natuurlijk wel zijn. Wil jij een netto inkomen van 1500 euro per maand, dan moet er minimaal 3000 euro binnenkomen. Dat is alleen voor de medewerker.

Praat mee over de telefonische klantenservice! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, reacties of opmerkingen over dit onderwerp? Laat het mij gerust weten. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou van onze activiteiten op de hoogte te houden.

Meer over de telefonische klantenservice

Om überhaupt in aanmerking te komen om voor AliExpress Nederland te werken is een persoonlijkheidstest van essentieel belang. Dit kan jij overigens ook maken als jij wilt ontdekken wat jij precies wilt gaan doen. Een telefonische klantenservice lijkt heel simpel, maar de combinatie van verkoop en service is van essentieel belang.

Zelf een AliExpress website maken? Klik hier!

Vanuit AliExpress Nederland kan jij overigens ook getraind worden om echt een top ondernemer te worden. Ik wil jou stap voor stap exact uitleggen wat jij kunt doen om snel, eenvoudig en efficient naar een top inkomen te gaan. Hoe meer jij weet, hoe beter de telefonische klantenservice ook kan zijn.

Maak jouw eigen AliExpress website! Klik hier!

Ben jij overtuigd van jouw kunnen? Kijk of de telefonische klantenservice iets voor jou is. Mijn doel is jou te helpen om verder te komen in het leven. Een belangrijk deel daarvan is dat jij alle kennis hebt die jij nodig hebt.

Originally posted 2019-11-14 12:43:49.

Geef een reactie