SEO cursus Utrecht nu te volgen!

SEO cursus Utrecht

Toen ik met deze website begon had ik niet verwacht dat ik vanuit huis een SEO cursus Utrecht zou gaan aanbieden! Toch doe ik het nu wel.

Direct aanmelden voor de SEO cursus Utrecht? Klik hier!

Mijn doel is ondernemers succesvoller te maken. Ik heb dat ooit gedaan voor de grootste buitensportwinkel van Nederland en ook voor de grootste Nederlandse webcam website. Nu help ik ondernemers klein en groot om het maximale uit een website te halen en zo ook uit een bedrijf. In het tweede deel van deze blog leg ik uit wat ik doe en hoe ik te werk ga. Natuurlijk vertel ik ook over de prijs.

Meldt je aan voor de SEO cursus Utrecht! Klik hier!

Wil jij vragen stellen over de inhoud van de training? Laat het mij dan weten. Je mag altijd contact opnemen, ook voordat je met de cursus start. Uiteindelijk, hoe meer je weet, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen.

Wat houdt de SEO cursus Utrecht in?

Om te beginnen, de cursus maakt gebruik van de volgende tools:

  • WordPress!
  • SEO by Yoast!
  • Google Analytics!

Het is dan ook noodzakelijk dat je een WordPress website hebt of bereidt bent naar WordPress over te stappen. Je kunt ook voorafgaand aan de cursus via onze partner webhosting aanschaffen. Dat kan al vanaf nog geen euro per maand!

Deelnemen aan de training? Klik hier!

Wat we gaan doen is kijken hoe mensen jouw website vinden en waar bezoekers naar op zoek zijn. Zo kunnen we de content van de website verbeteren om ook meer bezoekers aan te trekken.

Meldt je aan voor de SEO cursus Utrecht! Klik hier!

Deze cursus wordt in Utrecht gegeven en neemt een complete zaterdag in beslag. Wegens de corona geef ik deze cursus 1-op-1. De kosten zijn 795 euro, te betalen in Bitcoin of vooraf via een bankoverschrijving.

Originally posted 2020-10-25 14:52:28.

Geef een reactie