Robot stofzuiger kopen bij AliExpress!

Een stofzuiger is onmisbaar in een huishouden van tegenwoordig. Een robot stofzuiger is net dat beetje extra luxe. Je hoeft zelf niet mee te lopen met de stofzuiger. Hoe ideaal is dat!

Meer weten over een robot stofzuiger kopen? Klik hier!

Helaas heb je in een huishouden met kinderen meerdere keren per week de stofzuiger in de hand om ten minste de kamer en de gangen te stofzuigen. Nu zou het voor mij ideaal zijn als ik dat niet elke keer zelf hoef te doen.

De uitvinding hiervoor is de robot stofzuiger. De stofzuiger maakt zelf zijn ronde en gaat vanzelf terug naar zijn laadstation als de batterij leeg raakt.

Nu zijn er bij AliExpress meerdere modellen van de robot stofzuiger te vinden. In dit geval heb ik een model gekozen die batterijcapaciteit heeft van 1,5 uur en zelfstandig, na programma instelling, kan functioneren.

Wil je nog meer modellen van de robot stofzuiger zien? Klik hier!

Een robot stofzuiger die automatisch de kamer doet

Zoals gezegd ook van de robot stofzuiger zijn meerdere modellen en types beschikbaar op AliExpress. Dit model is bijvoorbeeld voorzien van een LCD scherm. Dat hebben sommige andere modellen weer niet.

Waar ik in dit geval op let zijn een paar aspecten. In ieder geval is voor mij belangrijk hoe lang de robot stofzuiger op de batterij werkt en hoe lang de oplaadtijd is voor de batterij.

Verder heeft deze stofzuiger dus de mogelijkheid om te programmeren op een vooraf bepaalde route. Dus jij kan exact instellen hoe de robot door je kamer gaat en wanneer. Het lijkt mij namelijk super vervelend als de stofzuiger door de kamer gaat terwijl ik ondertussen naar een spannende film kijk.

Verder beschikt dit type over een Ultra Fine Air Filter. Met andere woorden ook de fijnstof wordt gezogen en blijft in de stofzuigerbak.

Ik zou zeggen bekijk de modellen en bepaal welke voor jouw situatie ideaal is.

Wil je direct een robot stofzuiger bestellen? Klik hier!

Wat als je aankoop bij AliExpress toch niet bevalt?

Is het product zoals omschreven, maar bevalt deze toch niet, dan kan jij bij een Nederlandse webwinkel het product terugsturen. Bij AliExpress gaat dat niet zo gemakkelijk. Terug sturen kan vaak wel, maar dan wel op eigen kosten.

Aangezien de verzendkosten voor het retour zenden veelal hoger zijn dan de oorspronkelijke aankoopprijs heeft dat feitelijk geen zin.

Overweeg jij een stofzuiger te kopen bij AliExpress en heb jij daar verder vragen over? Neem gerust contact met mij op.

Geef een reactie