Adapters voor stroom te koop bij AliExpress

Adapter voor stroomToen ik zag dat iemand 100 adapters voor stroom bestelde bij AliExpress vond ik het tijd om daar een blog over te schrijven. Dus bij deze.

Direct zien welke adapters voor stroom beschikbaar zijn? Klik hier!

Het leuke van adapters voor stroom bij AliExpress is natuurlijk de prijs. De kwaliteit is prima, maar waar je in Nederland al snel tussen de 10 en 20 euro betaalt heb je bij AliExpress al een adapter voor stroom vanaf zo’n 2 euro!

Zien wat er verder verkrijgbaar is? Klik hier!

Ik heb zo veel verschillende units gezien dat ik eigenlijk niet meer echt weet welke er niet verkrijgbaar is. Ben jij op zoek naar een specifiek product? Neem dan gerust contact met mij op.

Kopers over de adapters voor stroom

Met 116 recensies en ruim 300 bestellingen heb ik hier een goede basis om mijn oordeel op te baseren. Het eindoordeel is 4,9 uit 5, vrijwel het hoogst haalbare. 90% geeft 5 uit 5 sterren, slechts 1% geeft 3 uit 5 sterren. Lagere cijfers zijn er niet voor dit product.

Alle beoordelingen bekijken? Klik hier!

Nu kan er ook niet heel veel mis gaan bij een adapter voor stroom. Het is dan ook belangrijk om te realiseren dat het veelal voornamelijk belangrijk is dat een product op tijd wordt geleverd. Uit de reacties maak ik op dat de levertijd wel kan variƫren. Soms gaat het heel snel, soms gaat het een heel stuk langzamer.

Zien wat mensen schrijven? Klik hier!

De enige reactie van 3 sterren uit Nederland geeft aan dat de lengte van de kabel 90cm is. Nu staat er geen lengte in de omschrijving, dus weet ik niet waarom dat een negatief oordeel oplevert. Woorden als “Werkt goed”, “Ziet er heel goed uit” en “Ontvangen binnen 20 dagen” geven een prima samenvatting van de reacties.

Bekijken wat de kopers exact schrijven? Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, laat gerust jouw reactie achter onder dit bericht.

Geef een reactie