Reislamp te koop bij AliExpress

ReislampOf jij nu onderweg wilt lezen of goede verlichting zoekt in een tent, een reislamp is ideaal. Als jij die kunt kopen voor minder dan 2 euro, perfect!

Direct de soorten reislamp zien die AliExpress verkoopt? Klik hier!

Ik ben gaan zoeken naar een reislamp die zeer positief werd beoordeeld. Met een kleine zoektocht vond ik een product wat 35 keer werd beoordeeld met een 4,9 uit 5 sterren. Bijna het hoogst haalbare cijfer. Verderop in deze blog neem ik de reacties door van eerdere kopers.

Zelf een reislamp kopen? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een specifieke soort reislamp? Een die op USB werkt of juist op batterijen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Het kost jou niets en helpt jou om ervoor te zorgen dat jij het juiste product koopt.

Kopers over de reislamp van AliExpress?

Ik begin zoals ik vaak doe in dit soort blogs met het behandelen van de meest positieve reacties. Nu zijn er niet veel negatieve reacties over dit product, toch zal ik die ook even gaan bekijken.

Zelf de reacties lezen? Klik hier!

Kopers schrijven dat het product exact is als omschreven. Niet enorm fel, wel uitstekende kwaliteit. Het product is volgens een koper uit de EU kleiner dan verwacht, maar schijnt meer dan voldoende. De lamp kent verschillende standen, fel, dim en knipper. Om de lamp uit te zetten (zo schrijft een koper) moet je door de verschillende standen gaan. De mensen die 4 uit 5 sterren geven plaatsen daar over het algemeen geen reactie bij. Daar zal ik dus verder ook geen aandacht aan geven. Lagere beoordelingen zijn niet gegeven.

Alle reacties op deze reislamp zien? Klik hier!

Ben jij op zoek naar manieren om geld te verdienen aan AliExpress? Ben jij blogger en wil jij van jouw talent gebruikmaken? Lees de blog over het spel wat wij hier spelen. Wij zoeken nog gastbloggers om deze site verder te laten groeien.

Geef een reactie